Nu este chiar un secret ca fanii Pantera vor o reuniune.

Paul Vinnie Pantera
Paul Vinnie Pantera

Cu toate ca ‘Dimebag’ Darrell a murit in urma cu 10 ani (impuscat pe scena, in 2004, in Columbia), ideea ca Zakk Wylde sa umple locul lasat gol de Dime a fost adus in discutie de mai multe ori decat ne putem imagina. Bateristul Pantera & Hellyeah, Vinnie Paul a spus “nu” reuniunii Pantera de mai multe ori, iar intr-un interviu recent, Paul si-a exprimat parerea ca fanii sunt egoisti cu cererea constanta pe care o fac.

De ce fanii Pantera si jurnalistii tot continua sa aduca in discutie o reuniune Pantera alaturi de Zakk Wylde, atat timp cat Vinnie Paul nu miscat un deget ?

Poate unii cred ca Vinnie isi va schimba parerea sau poate e dorinta de a rupe cu cea mai mare stire de metal din ultimul deceniu. Indiferent de motivul pentru care este pusa intrebarea, Vinnie Paul o vede mai mult decat egoista.

Oamenii sunt egoisti, omule“, declara Paul Vinnie pentru EMP Rockinvasion. “Ei doresc ceea ce doresc; nu le pasa ce vrei tu. Si este regretabil ca oamenii se spun, “Oh, uau, omule, pot sa-l ia pe  Zakk Wylde sa sara in sus acolo pe scena si e din nou Pantera”. Nu, nu e, sa stiti. Nu e asa de simplu. In cazul in care Eddie Van Halen ar fi sa fie impuscat in cap de patru ori saptamana viitoare, toata lumea ar spune “Hei, Zakk, omule, du-te si canta cu Van Halen. Doar spune-i Van Halen”. Vedeti acum ce vreau sa spun ? Vedeti, e foarte egoist din partea oamenilor sa se gandeasca astfel si este stupid. Nu e corect deloc”.

Vinnie a fost, de asemenea, intrebat daca a simtit presiunea de a duce mai departe mostenirea Pantera cu Hellyeah. “Nu, pentru ca este o trupa diferita“, raspunde Paul Vinnie. “In cazul in care ai jucat pentru o echipa de fotbal si mergi la o alta echipa de fotbal, vei da suturi in cur pentru echipa ta de fotbal la fel ca ai facut si pentru cealalta. S-ar putea sa nu poti atinge aceleasi obiective, sau s-ar putea sa atingi obiective mai mari, nu se stie niciodata. Dar asta e ceea ce se intampla atunci cand schimbi echipa si faci lucruri diferite“.

Trupa lui Paul Vinnie, Hellyeah a scos un nou album in 2014

Albumul Hellyeah “Blood for Blood” a fost lansat in aceasta vara, pe 10 iunie si a produs deja single-urile “Sangre Por Sangre” si “Cross to Bier” precum si piesa preview “Demons in the Dirt”.

Hellyeah vor incepe in aceasta toamna si un turneu nord american alaturi de Finger Death Punch, Volbeat si Nothing More.

Hellyeah este un supergrup american de heavy metal, format din solistul Mudvayne Chad Gray, chitaristul Nothingface Tom Maxwell si fostul baterist Pantera si Damageplan Vinnie Paul.

Asculta cel mai nou album Hellyeah aici:

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe