Lacuna Coil lanseaza “Nothing Stands In Our Way”. Vezi video aici


Lacuna Coil

Lacuna Coil

Lacuna Coil (foto: verbicidemagazine.com) a lansat un nou single de pe albumul lor aparut in primavara lui 2014 si intitulat “Broken Crown Halo”, cel de-al 7-lea album din istoria trupei italiene de heavy metal.

Clipul alb-negru prezinta trupa cantand live pe scena unui festival. Co-vocalistii Andrea Ferro si Cristina Scabbia impart echitabil rolurile pe scena. Intr-un interviu recent acordat Loudwire.com, solistul grupului Lacuna Coil, Andrea Ferro a vorbit despre modul in care a evoluat de la primele zile ale trupei pana acum:

Nu numai ca am crescut ca solist, dar de asemenea, sa lucram impreuna si sa pastram un echilibru e ceva ce am invatat la fiecare inregistrare si in fiecare turneu“, spune Ferro. “Cu cat intelegi mai multe, cu atat te cunosti mai bine. Suntem vocalisti mai naturali acum si ne place sa invatam despre corpul nostru, despre vocea noastra“.

Si continua: “Este foarte important sa intelegi modul in care poti lucra cu vocea, sa incerci sa fii cat mai expresiv posibil si adaptabil la diferite tipuri de melodii. E misto sa inveti si este o sursa de inspiratie sa poti canta cu o solista asa talentata ca Cristina pentru ca este intotdeauna o provocare a fi colegul ei. Ma ajuta sa-mi imbunatatesc vocea si ma motiveaza foarte mult pentru a invata mai multe de fiecare data si in fiecare inregistrare.

Lacuna Coil se va intoarce din America de Nord luna asta. Ei se afla intr-un turneu cu Devil You Know si Starset, in Statele Unite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s