Veste mare! Faith No More scoate un album in 2015


Faith No More

Faith No More

Primul album Faith No More in 18 ani are lansarea programata in Aprilie 2015, dupa declaratiile basistului Bill Gould pentru Rolling Stone. Gould a mai dezvaluit ca LP-ul, care nu are deocamdata nume, va fi urmat de un turneu american.

“Am lucrat la aceasta idee, probabil, un an si jumatate“, a spus Gould. “Traim in orase diferite si se intampla lucruri diferite, asa ca este o chestiune de coordonare si de concentrare la ceea ce facem, incetul cu incetul“.

Dupa despartirea din 1998, Faith No More (foto: wall.alphacoders.com) s-a reunit in 2009 si de atunci a facut turul lumii. Noul album va fi primul de la “Album of the Year”, din 1997, incoace. Produs de Gould, acesta va fi lansat de propriul label Reclamation Records si distribuit de labelul solistului Mike Patton, Ipecac Recordings.

Despre sound-ul viitorului album Faith No More, Gould a declarat: “Ce pot sa spun este ca eu cred, prin prisma experienței noastre ca muzicieni, cred ca ceea ce facem reflecta ce-am devenit de la ultima inregistrare Faith No More incoace. Cred ca am impins lucrurile la un alt nivel. Si cred ca exista bucati care sunt foarte puternice si exista piese care au o mulțime de “spatiu”. Tot ceea ce facem, cu legatura dintre noi, modul in care cantam; intotdeauna va suna ca noi. Este ceea ce facem, care ne face sa ne simtim bine. Speram sa nu sune ca o gramada de oameni in varsta de 50 de ani … care ne aflam! [rade]“.

Primul single “Motherfucker” va fi lansat pe 28 Noiembrie si se va limita la 5.000 de exemplare, ca parte din Store Day Black Friday. Trupa a debutat cu piessa in timpul unui spectacol la Hyde Park, in luna Iulie.

In luna mai a acestui an, Faith No More a facut o aluzie vis-a-vis de de posibilitatea de a scoate noi piese printr-un tweet de mare succes cu fotografia solistului Mike Patton.

Una dintre cele mai influente trupe din istoria rockului, Faith No More s-a format in 1979, in Los Angeles si are la activ 6 albume. A fost nominalizata de mai multe ori la Premiile Grammy, la categoriile “Best Metal Performance” pentru “The Real Thing” – in 1990, “Best Hard Rock Performance” pentru “Epic” – in 1991 si Best Hard Rock Performance pentru “Angel Dust” – in 1993, dar in buna traditie a Premiilor Grammy care rateaza mereu trupele legendare, n-a castigat niciodata.

Advertisements

One thought on “Veste mare! Faith No More scoate un album in 2015

  1. Pingback: Asculta noul single Faith No More: “Motherfucker” | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s