Temele discului de 9 melodii vor fi îmbătrânirea și mortalitatea, fiind conceput în perioada de izolare din pandemie, din 2020 și 2021, în timpul căreia Gilmour și familia sa au petrecut timp cântând împreună în transmisiuni live. De altfel, întregul album îi prezintă pe membrii familiei lui Gilmour, cu Polly Samason, autoarea versurilor, fiica lor, Romany, contribuind cu harpă și voce la piesa “Between Two Points”, fiul lor, Gabriel, participând cu backing vocals, iar celălalt fiu al lor, Charlie, cu versuri la piesa “Scattered”.

Piesa de titlu a albumului îl include pe Richard Wright, fost membru al Pink Floyd, înregistrat în 2007, în timpul unei sesiuni în hambarul din casa lui Gilmour. Ceilalți colaboratori sunt Guy Pratt și Tom Herbert la bas, Adam Betts, Steve Gadd și Steve DiStanislao la tobe, Rob Gentry și Roger Eno la clape.

Acum câțiva ani, Gilmour a vorbit despre o schimbare sonoră pentru următorul său album, cu toate că rămâne fan chitară electrică și și-a exprimat din nou părerea în ceea ce privește turneele, poziția lui rămânând cam aceeași din ultimii ani: fără concerte mari.

Ultimul album de până acum al lui Gilmour este “Rattle That Lock”, apărut în 2015.

Foto: ROME, ITALY – JULY 02: English singer David Gilmour performs in concert at Circo Massimo on july 02, 2016 in Rome, Italy. (Photo by Roberto Panucci/Corbis via Getty Images)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe