După ce s-au jucat un an cu noi, The Smile (proiectul secundar de Radiohead al lui Thom Yorke cu Jonny Greenwood, alături de bateristul Tom Skinner) au anunțat într-un final albumul de debut care va apărea pe 13 Mai (digital) și fizic pe 17 Iunie. Cu ocazia anunțului, ne-au mai dat la ascultare un single, “Free in the Knowledge”.

Thom Yorke a cântat pentru prima oară “Free in the Knowledge” la un eveniment live de la Royal Albert Hall din Londra în Decembrie, dar versiunea de studio are și alte adăugiri.

Anterior, The Smile lansase „You Will Never Work in Television Again”, „The Smoke”, „Skrting on the Surface” (care este, de fapt, una dintre melodiile nelansate de Radiohead) și „Pana-vision”.

Ultima dintre piese este contribuția trupei la coloana sonoră a serialului britanic Peaky Blinders, la care Thom Yorke a mai contribuit și cu “That’s How Horses Are” și “5.17”.

În postarea de pe Facebook a anunțului, trupa se declară mulțumită de răspunsul primit din partea fanilor și „periculos de încrezătoare în restul discului”.

Foto: pagina lor de Facebook.

One response to “The Smile, trupa lui Thom Yorke cu Jonny Greenwood, anunță albumul de debut, „A Light for Attracting Attention””

  1. […] The Smile, trupa lui Thom Yorke cu Jonny Greenwood, anunță albumul de debut, „A Light for Attrac… […]

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe