Albumul Radiohead “A Moon Shaped Pool” va fi lansat in 8 Mai (digital) si 17 Iunie 2016 (fizic)


8 Mai 2016: Albumul “A Moon Shaped Pool”, al noualea din discografia Radiohead a fost lansat astazi si este de gasit pe iTunes si Google Music, anunta consequenceofsound.net.

Radiohead A Moon Shaped Pool 2016

Radiohead A Moon Shaped Pool 2016

A Moon Shaped Pool Tracklist:

01. Burn The Witch
02. Daydreaming
03. Decks Dark
04. Desert Island Disk
05. Ful Stop
06. Glass Eyes
07. Identikit
08. The Numbers
09. Present Tense
10. Tinker Tailor Soldier Sailor Rich Man Poor Man Beggar Man Thief
11. True Love Waits

 

Mai 2016:

Primul single Radiohead este “Burn the Witch”. Vi l-am lasat mai jos. Al doilea, “Daydreaming” a fost lansat cateva zile mai tarziu si, odata cu el, Radiohead a anuntat si data lansarii noului album: 8 Mai si 17 Iunie – in format fizic.

Aprilie 2016:

Inca o piesa din puzzelul Radiohead a fost dezvaluita. Mai intai a fost zvonul ca vor scoate un album in acest an, apoi si-au infiintat o companie noua, lucru pe care l-au facut si inaintea lansarii albumelor “In Rainbows” sau “The King of Limbs”. Astazi, managerul Radiohead ne spune ca albumul cel nou va fi lansat in luna Iunie. Mult a fost, putin a ramas! Tot el ne spune ca discul va fi ceva ce n-am mai auzit pana acum.

Radiohead

Pana atunci, Radiohead (foto: cont oficial de Facebook) pornesc in Mai in turneul mondial pe care l-au anuntat: incepe in Europa, la Amsterdam si se va incheia pe la finalul anului, in Mexic, trecand si prin Asia. Unele dintre concerte sunt deja sold-out. Programul complet al concertelor si bilete, pe site-ul lor oficial, aici.

Cu toate ca niciuna dintre informatiile de mai sus nu a fost confirmata printr-un comunicat de presa oficial, totusi nu au fost infirmate.


Iulie 2014:

Radiohead va incepe lucrul la noul lor album, cel de-al 9-lea, in luna Septembrie a acestui an, declara chitaristul grupului britanic de rock alternativ, Jonny Greenwood.

“Sesiunile de studio marcheaza momentul cand am lucrat din nou pentru prima data de cand s-a incheiat turneul mondial, in urma cu trei ani”. Intre timp, chitaristul Radiohead, Greenwood a scris muzica de film, solistul Thom Yorke a mers in turneu cu atomii lui, adica Atoms For Peace, trupa pe care si-a construit-o impreuna cu basistul Red Hot Chili Peppers, Flea, iar tobosarul grupului Radiohead Philip Selway a terminat al doilea album solo, programat pentru lansare in luna Octombrie a acestui an.

Greenwood spune pentru BBC: “Vom incepe sa cantam, sa repetam si sa inregistram in septembrie si vedem cum suna.”

Deocamdata nu stim mai multe amanunte nici despre numele viitorului album Radiohead, nici despre data aparitiei, dar va voi tine la curent, cu siguranta.

Radiohead, incadrata uneori in genul rockului alternativ, alteori in cel al rockului progresiv, a fost influentata de-a lungul timpului o varietate de genuri muzicale. Radiohead a fost laudata ca fiind una din cele mai creative trupe ale generatiei sale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s