Father John Misty a zburat la LA pentru a-i ajuta pe Win Butler și Régine Chassagne, în timp ce Peter Gabriel a contribuit la o piesă de dans numită „Unconditional II (Race and Religion)”.

Trupa canadiană urmează să lanseze al șaselea album pe 6 Mai, produs de colaboratorul de mult timp al Radiohead, Nigel Godrich, împreună cu Win Butler și Regine Chassagne.

Într-o conversație cu The New York Times, Butler și Chassagne au spus că a fost îmbucurător să petreacă ceva timp cu un artist care a avut o abordare similară în ceea ce privește muzica, Peter Gabriel, adăugând că au avut o singură zi la dispoziție alături de Gabriel.

Într-un interviu recent pentru Montreal Gazette, Butler a vorbit despre momentele în care el și Chassagne au fost separați de colegii lor de trupă, în timp ce cuplul lucra la materiale noi pe parcursul pandemiei. Scopul, spune el, a fost să scrie melodii, indiferent de gen, care să poată fi cântate la pian și chitară.

„În fiecare noapte făceam grătar, stăteam în jurul focului și cântam melodii”, își amintește solistul. „A fost o perioadă foarte incertă, dar frumoasă”.

Prietenia Peter Gabriel – Arcade Fire – Father John Misty

Peter Gabriel a făcut un cover după „My Body Is A Cage”, melodia Arcade Fire, iar Butler și co. i-au întors favorul cu propria interpretare a „Games Without Frontiers”.

În 2015, Father John Misty a preluat piesa din 2010 Arcade Fire „The Suburbs” de pe al treilea album AF, cu același nume, câștigător de Grammy.

Arcade Fire a prezentat în avanpremieră „WE”, cu dublu single „The Lightning I, II” și așteptăm cât de curând „Unconditional I (Lookout Kid)”. Trupa a cântat piesa în timpul setului surpriză de la Coachella, weekendul trecut.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe