Ar fi putut fi și Kaleo, ca să fiu calică. (Kaleo concertează prin Europa în 2022, dacă vreți să îi vedeți).
Summer Well 2022 va fi între 12 și 14 August la Buftea și trupa fără nicio melodie urâtă, Nothing But Thieves, revine la ediția din 2022 după ce a mai concertat acum câțiva ani și ar fi trebuit să o facă și în 2020, dacă nu ar fi fost pandemia. Alaturi de ea, Arctic Monkeys.

Nothing But Thieves a fost una dintre surprizele plăcute în anii aștia de pandemie, nerenunțînd să lanseze muzică din motive de pandemie, de marketing și de frica că nu o să ajungă pe locul 1.

Ba chiar au fost drăguți și au înregistrat „Real Love Song” împreună cu Orchestra Simfonică din București și au avut mai multe concerte în izolare, cu fanii, trasmise pe Youtuburi si Facebook.

Slava Domnului că a existat Nothing But Thieves în pandemia noastră!

Cel mai nou EP, „Moral Panic II”, a apărut astă vară și nu este cu rămășițe ale LP-ului “Moral Panic”, în ciuda unei legăturii tematice dintre cele două. O ediție extinsă cu cele două lansari a apărut câteva luni mai târziu și o puteți asculta pe Spotify.

Celelalte nume anunțate pentru Summer Well de la vară sunt Inhaler, Roosevelt, Self Esteem, iar un program pe zile este așteptat din partea organizatorilor, precum și biletele pe zile.

Abonamentele pentru Summer Well 2022 pot fi achiziționate de pe summerwell.ro, la prețul de 375 Lei + taxe de booking pentru o perioada limitată.

One response to “Nothing But Thieves se alătură Arctic Monkeys pentru Summer Well 2022”

  1. […] Îi vedem la Summer Well, alături de Nothing But Thieves […]

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe