Una dintre cele mai căutate întrebări pe Google în ceea ce privește albumul „Pulse” al Pink Floyd este ”How do I change the battery in my Pink Floyd Pulse?”. O alta: „Is Your Light Still Blinking?”.

Pink Floyd a anunțat că va lansa o versiune nou restaurată și reeditată a filmului-concert din 1994 „P.U.L.S.E.” pe 18 februarie, în formatele Blu-Ray și DVD. Pe noua versiune revine și lumina pulsatoare care apare pe CD-ul original din 1995, de data aceasta operată de 2 baterii AA înlocuibile (aleluia!). Un teaser aveți aici.

Nick Mason e explicat că ideea dipozitivului care li s-a părut distractiv – luminița care clipocește – a fost a lui Storm Thorgerson: este un album live și are puls, așa că și coperta este „vie”.

Pachetele de lux includ videoclipuri, filme de concert, documentare, filmări ale repetițiilor Pulse Tour și multe altele, alături de o broșură de 60 de pagini.

Concertul, filmat pe 20 octombrie 1994 la Earls Court din Londra, include întreaga reprezentație live a „The Dark Side Of The Moon” – singura înregistrare completă filmată live a acestui album fundamental, precum și câteva dintre melodiile lor clasice și de pe „The Division Bell”.

Brad Pitt va redeschide studioul din Franța unde Pink Floyd a înregistrat o parte din „The Wall”

În altă ordine de idei, Brad Pitt supraveghează în prezent renovarea Studioului Miraval, studioul unde Pink Floyd a înregistrat o parte din „The Wall” din 1979, iar The Cranberries, The Cure, AC/DC sau Sting au avut și ei sesiuni de înregistrări.

Create în anul 1977 de pianistul francez Jacques Loussier, studiourile de la Miraval nu mai sunt funcţionale din anii 2000, însă se vor redeschide anul viitor nu numai pentru muzică, ci și pentru teatru, film și arte vizuale.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe