Arctic Monkeys, care a cântat ultima dată live în 2019, va reveni live într-un turneu european în August anul viitor, iar de data asta se oprește și în România, la Summer Well.
Summer Well 2022 va fi între 12 și 14 August la 📌
Buftea, iar concertul AM este pe 13.

Arctic Monkeys concert Summer Well 2022

Celelalte opriri sunt Turcia, Bulgaria, Croația, Portugalia, Ungaria (la Sziget), Franța sau Spania, iar înainte de asta așteptăm și anunțul noului album, care este aproape terminat.

Rămâne de văzut acum și ce linie vor alege pentru noul disc, după acel „quiet riot” iscat cu „Tranquility Base Hotel & Casino”, din cauza căruia s-au supărat toate fetele pe ei. V-am scris de album la momentul apariției, aici.

Tradiția AM este ca albumul să reia firul de unde a rămas celălalt și să vină mereu cu ceva diferit. Cred că le-ar trebui din nou un Josh Homme.

Toate datele turneului european Arctic Monkeys și bilete sunt de găsit pe site-ul oficial.

One response to “Arctic Monkeys vine la Summer Well 2022”

  1. […] Ar fi putut fi și Kaleo, ca să fiu calică. (Kaleo concertează prin Europa în 2022, dacă vreți să îi vedeți). Summer Well 2022 va fi între 12 și 14 August la Buftea și trupa fără nicio melodie urâtă, Nothing But Thieves, revine la ediția din 2022 după ce a mai concertat acum câțiva ani și ar fi trebuit să o facă și în 2020, dacă nu ar fi fost pandemia. Alaturi de ea, Arctic Monkeys. […]

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe