Adaug azi o nouă filă în articolul „Cele mai bizare conspirații din muzică”: Kennedy Jr., a cărui a doua venire era prevăzută în timpul întâlnirii de marți din Dallas, nu a apărut nu pentru că a murit, ci pentru că este Keith Richards. Dar Keith Richards nu a putut să vină nici el pentru că avea concert cu Rolling Stones (întâmplător?) în oraș, în acea seară.

Conturile QAnon de pe Telegram și Twitter au început să speculeze că Richards a fost de fapt al 35-lea președinte. Iar dacă filmul din 1992 „Wayne’s World” a învățat lumea ceva, aceea este că „Keith Richards nu poate fi ucis cu arme convenționale”.

Susținătorii QAnon s-au adunat cu sutele în centrul orașului Dallas, în Dealey Plaza, unde John F. Kennedy a fost asasinat, așteptându-se să vadă apariția fostului președinte, precum și a fiului său, John F. Kennedy Jr., care a murit într-un accident de avion în 1999.

Teoria presupunea că JFK îl va institui pe Donald Trump președinte de drept, cu Kennedy Jr. ca vicepreședinte. Totul ar fi rânduit de Dumnezeu pentru că familia Kennedy este urmașa lui Isus Hristos.

Turneul „No Filter” și controversa pe tema „Brown Sugar”

Pe 2 noiembrie 2021, The Rolling Stones a concertat la Cotton Bowl Dallas. Este a cincea oară când trupa cântă în acest loc emblematic – prima dată, în 1975.

Ei sunt în acest moment în etapa americană a turneului „No Filter” (amânat din cauza pandemiei) și pentru prima oară pe scenă fără bateristul Charlie Watts, care a murit astă vară. Cu toate că presa muzicală a speculat că va fi ultimul turneu Stones, Mick Jagger nu este foarte sigur. Nici Keith Richards, cred.

Jagger a spus că întrebarea cu „ultimul turneu Rolling Stones” i se pune încă de la 31 de ani (din anul 1974).

Surprins că Los Angeles Times a remarcat absența piesei „Brown Sugar” din setlist-ul de concert, Keith Richards s-a întrebat despre locul pe care ar trebui să-l ocupe „Brown Sugar” după 50 de ani și de ce tema ei ar putea fi vreo problemă:

Nu știu. Încerc să înțeleg unde este problema. Nu au înțeles că este un cântec despre ororile sclaviei? Nu, încearcă să-l îngroape. Nu vreau să intru în acest moment în conflict cu toate aceste rahaturi.

„Brown Sugar” mai înseamnă în argoul american și heroina brună, pe lângă aluzia la atracția față de femeile de culoare (maro).

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe