Cele mai bizare conspiratii din muzica


Exista o mare conspiratie care te tine in intuneric, numai ca acum a venit momentul eliberarii.

  • Kurt Cobain a fost ucis de Courtney Love

Kurt Cobain

Kurt Cobain

Zvonul a aparut inca din anii ‘90, odata cu investigatia unor jurnalisti, care a ajuns la aceasta concluzie. La vremea respectiva, nu am avut si un motiv al crimei, dar oricum nu interesa pe nimeni adevarul.

Chiar cunosc pe cineva foarte convins ca Cobain s-ar fi sinucis pentru a intra in Clubul 27. Oricum, singurii sinucigasi de succes sunt cei care supravietuiesc, asa ca nu mai conteaza.

  • Clubul 27

Una dintre cele mai populare conspiratii din muzica este “Clubul 27”. Cu membri de rang inalt precum Janis Joplin, Jimi Hendrix, Robert Johnson, Jim Morrison, Amy Winehouse si Kurt Cobain, nu este deloc surprinzator ca acest club a castigat o notorietate mondiala. Teoria este aceasta: flacara creativa tine pana la 27 de ani. O data disparuta aceasta putere interioara, creatia adevarata dispare, iar artistii se sting. Courtney Love stia (cine spune ca nu putem avea doua conspiratii intr-una?).

Statistic vorbind, cred ca avem mai multi muzicieni care au depasit 27 de ani decat cei care au murit. Dar nici nu sunt toti Jimi Hendrix.

Cred ca Clubul 27 va ramane pentru mult timp de acum incolo tema favorita de disputa intre betivi.

  • Beyoncé este regina Illuminati

Teoreticienii conspiratiilor au afirmat ca multi oameni de seama au fost sau sunt membri a societatii Illuminati, incluzandu-i pe Winston Churchill, familia Bush, Barack Obama sau familia Rothschild.

Si pentru le trebuia o familie regala, Iluminatii fiind la baza republicani, si-au gasit o regina: Beyoncé.

Ca sa nu va simtit prost, ca si cum ati fi exclusi din vreo elita, aveti aici momentul regal al lui Beyoncé: selfie cu Mona Lisa.

  • David Bowie a prezis ascensiunea lui Kanye West

Coperta albumului din 1972 al lui Bowie, “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars”, il prezinta pe artist sub un semn pe care scrie “K. West”.

Aici, da!

David Bowie The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars album 1972

  • Tupac si-a inscenat moartea

In toamna lui 1996, Tupac isi gasea sfarsitul in urma unui schimb de focuri in care a fost tinta. Moartea lui a dat nastere unor teorii ale conspiratiei bizare, unele afirmand ca artistul nu a murit, ci traieste bine-mersi in Cuba sau Somalia.

Nu vi se pare ca de fiecare data cand nu vrem sa vorbim de politisti sau politicieni corupti sau de razboaie intre mafii ii trimitem, convenabil, pe toti in Cuba? Daca da, spuneti-i lui Elvis sa se intoarca.

  • Hey Dude, Paul McCartney este mort de mai bine de 50 de ani !

Tatal tuturor teoriilor conspiratiei, Paul McCartney, a murit intr-un accident de masina la mijlocul anilor ‘60. Ceea ce inseamna ca suntem extrem de norocosi, pentru ca daca nu ar fi fost inlocuit de sosia sa extrem de talentata, nu am mai fi avut niciodata un “Hey Jude”.

Foto: Facebook-urile artistilor.

2 thoughts on “Cele mai bizare conspiratii din muzica

  1. Am o întrebare tendențioasă și de un prost gust îndoielnic: Oare Club 27 nu s-ar putea extinde, cu efect retroactiv, și la politica autohtonă?

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.