Trupa fără nicio melodie urâtă, Nothing But Thieves, a anunțat muzică nouă sub forma unui EP de 5 melodii, în continuarea ablumului lansat anul trecut, “Moral Panic”.

Până acum avem două melodii de pe el, “Miracle, Baby” și “Futureproof”, până la lansarea din 23 iulie.

“Moral Panic II” (foto: Facebookul lor) nu este cu rămășițe ale “Moral Panic”, a fost scris după finalizarea LP-ului de anul trecut, în ciuda unei legăturii tematice dintre cele două.

Turneul european NBT, care va începe pe 30 Septembrie 2021 și se întinde deocamdată până în Iulie 2022, va include și primul concert din postura de headlineri la O2 Arena din Londra, precum și multe alte concerte în toată Europa. I-am văzut și eu la Summer Well, merită toți banii.

Îi puteți vedea și la Mad Cool Festival în Madrid în 2022, la Viena, Amsterdam, Koln și în mai multe orașe din Regatul Unit. Date complete și bielte pe site-ul oficial.

One response to “„Moral Panic II”, noul EP Nothing But Thieves și datele turneului european 2021-2022”

  1. […] Cel mai nou EP, „Moral Panic II”, a apărut astă vară și nu este cu rămășițe ale LP-ului “Moral Panic”, în ciuda unei legăturii tematice dintre cele două. O ediție extinsă cu cele două lansari a apărut câteva luni mai târziu și o puteți asculta pe Spotify. […]

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe