Pentru a sărbători lansarea viitoare a albumului “Juno To Jupiter”, Vangelis a lansat un site pe care putem explora Jupiter și lunile sale, generează un playlist pe Spotify și ne alegem fotografia de coperta creată de noi.

Instrucțiuni de folosire: Mutați camera pentru a alege pozitia perfecta din care se vede Jupiter, captură de imagine și va conectați la Spotify pentru a vă salva playlist-ul cu cover-ul pe care l-ați făcut.

Noul album Vangelis, “Juno to Jupiter” (foto: Facebookul lui), va apărea pe 24 septembrie, este inspirat din misiunea sondei spațiale Juno lângă Jupiter (supriză, într-adevăr) și o va avea ca invitată pe Angela Gheorghiu.

Albumul include sunete de la evenimentul de lansare al lui Juno de pe Pământ, de la sondă și împrejurimi și de la călătoria lui Juno, trimise înapoi pe Pământ. Sonda continuă să studieze Jupiter și lunile sale la 365 de milioane de mile distanță de Pământ, punctul său cel mai apropiat.

Lansată în urmă cu un deceniu, sonda Juno – fără echipaj uman și de mărimea unui teren de baschet – orbitează Jupiter de cinci ani. Este, practic, un fel de satelit artificial, nu este direct pe Jupiter.

Misiunea Juno și-a luat numele după după Hera (în mitologia romană – Juno), care, conform mitologiei grecești, a fost mama zeilor și a oamenilor și soția lui Zeus (Jupiter – în mitologia romană).

NASA a numit un asteroid, Asteroidul 6354, situat între Jupiter și Marte, „Vangelis”.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe