Roger Waters a anuntat lansarea digitala a filmului-concert “Us + Them”, asta ca sa faca si altceva decat sa se certe. Filmul va fi disponibil pe YouTube incepand cu 16 iunie, urmand sa fie lansat pe Blu-ray si DVD. Versiunea digitala va include doua piese suplimentare: Pink Floyd-ul „Comfortably Numb” si single-ul solo din 2017 al lui Waters, „Smell the Roses” si “A Fleeting Glimpse”, un scurt documentar care prezinta momente din culise din timpul turneului. 🐖

Roger Waters Us Them film concert

Concertul (foto: Facebookul oficial) a fost filmat la Amsterdam, in cadrul etapei europene a turneului “Us + Them”. Roger Waters a concertat pe parcursul a doi ani (2017-2018), a avut 156 de concerte in Europa, Australia si America de Nord, iar audienta generala s-a ridicat la doua milioane de spectatori. Setlist-ul a inclus piese de pe cel mai recent album solo, “Is This the Life We Really Want?”, cat si din epoca Pink Floyd.

Din tabara morocanosilor, Roger Waters l-a acuzat recent pe David Gilmour ca ii interzice accesul la site-ul Pink Floyd, prin atitudinea lui, facandu-l sa para irelevant pentru Pink Floyd.

David Gilmour nu a raspuns in niciun fel.

In ciuda arțăgoșeniei pe care o afiseaza de fiecare data cand vorbeste cu fostii colegi de la Pink Floyd, mesajul lui Roger Waters cu acest film-concert este unul foarte uman:

„Homo sapiens este la o rascruce – putem fie să ne unim inimile, sa ne dezvoltam capacitatea de a empatiza cu ceilalti si sa actionam colectiv pentru binele planetei noastre, fie sa ramanem Comfortably Numb si sa continuam, ca niste lemingi orbi, in marsul actual suicidal spre extinctie. Us + Them este un vot pentru dragoste si viata”.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe