Super-premiera mondiala cinematografica maine: “Roger Waters The Wall”


Filmul “Roger Waters The Wall” va fi difuzat intr-o singura zi, pe 29 Septembrie, in aproximativ 2.000 de cinematografe din intreaga lume.

roger waters the wall

roger waters the wall

Este vorba pe premiera in cinematografe, pentru ca documetarul “Roger Waters The Wall” (foto: pagina oficiala de Facebook) a fost lansat la Festivalul International de Film de la Toronto toamna trecuta. Premiera cinematografica aduce in plus (fata de varianta prezentata in Festival) “The Simple Facts”, o conversatie neregizata intre Roger Waters si bateristul Floyd Nick Mason, in timpul careia cei doi raspund intrebarilor fanilor.

Regizat de Roger Waters si Sean Evans, directorul de creatie al turneului, documentarul contine secvente care nu au fost vazute niciodata din turneul sustinut de Waters intre 2010 si 2013 si care a inclus si Bucurestiul, in 2013.

Anul trecut, Waters s-a referit la documentar ca la un “film-protest”.

“Roger Waters The Wall” include imagini din turneul solo al lui Waters, precum si secvente din spatele scenei, imagini din Franța si Italia unde Waters a vizitat cimitirul Primului Război Mondial, unde este ingropat bunicul sau, capul de pod unde a murit tatal sau in timpul unei batalii din Al Doilea Razboi Mondial si multe alte filmari. 

Filmul are vizionarea unica maine in cinematografe din Arad, Bacau, Baia Mare, Constanta, Braila, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Targu-Jiu, Targu-Mures, Timisoara si Bucuresti, pe 29 septembrie, de la ora 20.00.

Bilete la Bucuresti nu mai sunt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s