Anathema revine cu un nou concert in Romania, parte din turneul european de promovare al ultimului album: “The Optimist”. Concertul Anathema de la Bucuresti este pe 24 Octombrie 2017, ora 19:00, iar locul Arenele Romane.

Biletele pornesc de la 90 de lei, in perioada de presale.

Anathema concert Bucuresti 2017
Anathema concert Bucuresti 2017

Albumul cel nou Anathema, “The Optimist”, va aparea pe 9 Iunie 2017, iar astazi ne-au dat si primul single, numit “Springfield”, anunta Prog Report. Piesa este foarte frumoasa, este pe undeva spre post-progressive.

UPDATE: recenzia albumului Anathema – The Optimist, aici.

Stirea cea mare despre album este ca NU va fi produs de Steven Wilson. Daniel si Vincent Cavanagh, impreuna cu bateristul John Douglas, solistul Lee Douglas, basistul Jamie Cavanagh si claparul Daniel Cardos au inregistrat “The Optimist” pe durata iernii, alaturi de producatorul Tony Doogan. El este cel care a sugerat Anathema sa inregistreze albumul live, asa cum se intampla pe vremuri.

Trupa l-a adus insa inapoi pe designerul si graficianul Travis Smith pentru coperta albumului “The Optimist”. Este vorba de o serie de fotografii pe care Smith le-a facut intr-o excursie pe Coasta de Vest.

Concert Anathema Bucuresti

Concertul Anathema de la Bucuresti va fi in cadrul seriei seria ARTmania Bucharest Blast, iar francezii de la Alcest sunt in deschidere.

Anathema va concerta pe toata durata verii si apoi a toamnei, fiind headliner la Festivalul Be Prog! My Friend 2017 si participand si la Download UK in acest an.

Program concert Anathema:

19:00 – Acces

19:30 – concert Alcest

21:00 – concert Anathema

Bilete concert Anathema Bucuresti 2017:

  • 90 lei – presale I
  • 120 lei – presale II
  • 150 lei – sale, acces general

Biletele la concertul Anathema pot fi cumparate online aici.

One response to “Concert Anathema la Bucuresti si album nou in Iunie 2017”

  1. […] “The Optimist” este un album foarte frumos care cuprinde toate conotatiile termenului “rock”: este melodic, este rapid, porneste din inima, este ambiental, este sumbru, dar, cel mai important, este incontestabil Anatema. De-abia astept sa-i vad live toamna asta. […]

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe