Rammstein lanseaza DVD-ul “Paris”. Update despre albumul 2017


19 Mai este data de lansare a noului DVD Rammstein, “Paris”. Filmul-concert este in acest moment in cinematografele din intreaga lume (foto: pagina oficiala Rammstein).

Rammstein Paris film concert

Rammstein Paris film concert

“Paris” este filmul-concert Rammstein regizat de cineastul suedez Jonas Åkerlund, care a filmat concertul din Paris Bercy din 2012 din 60 de unghiuri extraordinare si cu 30 de camere. DVD-ul va avea toate cele 21 de piese ale concertului, plus un making-of. Åkerlund este cunoscut datorita videoclipurilor non-conformiste pe care le-a facut unor trupe precum The Prodigy, Metallica, The Rolling Stones si Rammstein.

“Rammstein: Paris” a fost proiectat in 2016 la Festivalul de Film de la Cannes si este foarte normal asa din moemnt ce Rammstein a fost trupa din rock care a ridicat foarte mult stacheta in ceea ce priveste show-urile live.

In ceea ce priveste noul album Rammstein, ultimele vesti pe care ni le da Loudwire sunt acelea ca lucreaza la el, ca au pregatite 35 de melodii, dar ca va mai dura pana cand vor trece la inregistrari si selectii.

Pana atunci, Rammstein este in turneu, are o groaza de date in Europa, inclusiv headliner la festivalurile mari europene in aceasta vara, iar pentru cateva din datele americane anuntate i-au luat in deschidere pe 3Teeth, de care v-am mai scris aici.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s