Lui Roger Waters i s-a oferit „o sumă mare de bani” pentru a permite utilizarea „Another Brick in the Wall – Part II” pentru un filmuleț promoțional pentru Instagram. Răspunsul deloc diplomat al lui Waters a fost: “Fuck You!”.

Waters spune că detestă vehement cenzura lui Zuckerberg pentru că gigantul tehnologic împiedică popularizarea poveștii lui Julian Assange.

Waters a mai spus că Zuckerberg, „unul dintre cei mai puternici idioți din lume”, apare în noul său turneu “This Is Not a Drill”. Turneul, care are deocamdată doar o etapă americană, dar sper să devină mondial, ar trebui să aibă loc în 2022. Pe site-ul oficial aveți datele programate.

Roger Waters, critic fervent al politicienilor, este printre susținătorii lui Assange si consideră inculparea acestuia drept un atac la libertatea presei. Waters a început și o campanie împotriva extrădării lui Assange în SUA. În acest context a făcut aceste declarații, pe 10 iunie.

Roger Waters a prezentat “Tis Is Not a Drill” drept “primul său turneu de adio”, a subliniat că este posibil să fie și ultimul și l-a descris drept “o nouă revoltă rock & roll / extravaganță cinematografică interpretată în turneu”.

Turneul va include, ca și celelalte, cântece vechi din perioada de aur Pink Floyd, alături de câteva noi.

Foto: Youtube Roger Waters.

Bucata de interviu în care spune grozaviile de mai sus o găsiți aici:

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe