Daca este pe arene, la noi e rezolvata problema. “The Future Bites Tour” are doua date in Marea Britanie, la O2 din Londra si Nottingham Arena, plus opriri in Germania, Polonia, Olanda sau Italia. E adevarat, incepe in Septembrie 2020 si mai este o groaza pana atunci, dar o sa avem si muzica noua, sa nu ne plangem.

Steven Wilson The Future Bites Tour 2020

No-Man, colaborarea dintre Steven Wilson si Tim Bowness, va lansa noul disc pe 22 Noiembrie. Albumul “Love You To Bits” este primul sub semnatura No-Man in ultimii 11 ani si va avea doua piese de 20 de minute care combina ambiental-ul, pop-ul, electronica si fusion-ul. Pentru cine a strambat din nas la precedentul album, “To The Bone”, nu este o veste prea buna, pentru mine in schimb, da.

Biletele pentru turneul european Steven Wilson se pun in vanzare incepand cu 25 Octombrie 2019 si cel mai sigur sunt de cumparat urmarind linkurile de pe site-ul lui.

Deocamdata, turneul are urmatoarele date:

17 Septembrie – UK Nottingham Arena
19 Septembrie – UK London O2 Arena
21 Septembrie – FRA Paris Zenith
23 Septembrie – ITA Milan Mediolanum Forum
25 Septembrie – GER Oberhausen Kopi Arena
26 Septembrie – GER Hamburg Sporthalle
28 Septembrie – NED Amsterdam Ziggo Dome
30 Septembrie – POL Warsaw Torwar

Steven Wilson a concertat si in Romania, o singura data, la Sibiu in 2018. Am fost la Steven Wilson si mi-a placut.

One response to “Steven Wilson, turneu european pe arene in 2020”

  1. […] pe care l-a anuntat deja incepe in Septembrie 2020, deci are sanse (in acest moment) sa se tina. Va avea opriri in Germania, Polonia, Olanda sau Italia, iar in acest moment, pe site-ul lui puteti sa ii […]

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe