Proiectie a concertului “Metallica & San Francisco Symphony: S&M²” in cinematografele din intreaga lume, inclusiv Romania


Concertul aniversar de 20 de ani de la Metallica “S&M” va avea o proiectie unica mondiala, pe 9 si 12 Octombrie si va putea fi vazut in 3000 de cinematografe.

Filmul va fi proiectat si in cinematografele din Romania, in Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj Napoca sau Timisoara, plus multe altele. Bilete si orasele in care ruleaza, pe site-ul oficial al filmului

Metallica & San Francisco Symphony: S&M²

Metallica și San Francisco Symphony Orchestra au anunțat un concert care marchează cea de-a 20-a aniversare a albumului lor live, “S&M”. Spectacolul, numit “S&M²”, este programat pe 6 septembrie, in San Francisco.

Originalul, “S&M”, produs de Bob Rock, James Hetfield, bateristul Lars Ulrich si dirijorul Michael Kamen, a fost ultimul album Metallica care l-a avut în componenta pe fostul basist Jason Newsted.

Ideea initiala de a combina heavy-metal-ul cu muzica simfonica i-a apartinut lui Cliff Burton, el insusi ascultator al ambelor. Un intreg album a aparut abia in 1999, odata cu “S&M”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.