BBC anunta ultimul film din trilogia David Bowie, “The First Five Years”


Poate ar fi nevoie de un nou vizionar, ca Bowie, pentru a nu mai vorbi de moartea rock-ului si de lipsa de idei. “Rock-ul nu moare”, atat doar ca se invarte in cerc si isi mananca propria coada.

David Bowie Last Five Years Documentar BBC

David Bowie Last Five Years Documentar BBC

Primele doua filme documentare au aparut in 2013 si in 2017, ultimul dintre ele fiind pregatit pentru 2019. Primul, “David Bowie: Five Years” acopera 5 din cei mai importanti ani ai carierei lui Bowie (foto: contul oficial de Facebook), dar nu in ordine cronologica, in timp ce cel de-al doilea, “David Bowie: The Last Five Years” se concentreaza pe ultimele doua albume ale lui Bowie.

Noul film, “The First Five Years”, va fi regizat tot de Francis Whately si va documenta anii Bowie de dinainte de inventarea personajului Ziggy Stardust.

Ca si precedentele, pelicula va beneficia de imagini de arhiva si interviuri cu personajele mai putin vorbite din anturajul lui Bowie de atunci: foste iubite, muze, producatorul si colaborari.

Printre documentele descoperite se numara un raport, in mare parte negativ, din 1965 al “BBC Talent Selection Group” cu privire la o auditie pe care Bowie a dat-o si in care este prezentat drept: “lipsit de personalitate”, “nu deosebit de interesant” si “amator”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.