Roger Waters aduce turneul “Us + Them” in Europa, in 2018


In Bulgaria si Ungaria va fi cel mai aproape de noi, daca va bate gandul. Asteptam sa puna in vanzare si biletele pentru partea asta de Europa.

Roger Waters Us + Them Tour 2018

Roger Waters Us + Them Tour

Celelalte tari prin care va trece turneul Roger Waters sunt: Germania, Austria, Belgia, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia, Elvetia si Marea Britanie, potrivit site-ului oficial Roger Waters.

Biletele sunt deja puse in vanzare pentru cateva dintre concerte. Le gasiti si pe site-ul oficial si pe cele de ticketing. 

Turneul “Us + Them” a inceput in Mai 2017 in America de Nord, va trece prin Australia si Noua Zeelanda pentru ca in 2018 sa il avem si in Europa. Set-list-ul este format din cantece din perioada Pink Floyd (“The Dark Side of The Moon”, “The Wall”, “Animals”, “Wish You Were Here”), plus piese de pe cel mai recent album Roger Waters, “Is This the Life We Really Want?” (v-am scris doua vorbe despre el aici).

Despre melodiile de pe “Animals”, Roger Waters spune ca nu le-a mai cantat live de ceva vreme si ca, cel mai probabil, asteptau aparitia urmatorului porc (aluzie la melodiile “Pigs” de pe “Animals” si la faptul ca pe parcursul ei, in timpul concertelor, apare proiectata pe ecran o lista cu minciunile lui Donald Trump in timp ce porci gonflabili zboara).

Presa muzicala din Statele Unite spune ca show-urile sunt spectaculoase, dar asta nu e chiar o stire.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s