Alter Bridge lanseaza “Live On The O2 + Rarities”


“Live On The O2 + Rarities” va fi al treilea album live Alter Bridge, apare pe 8 Septembrie 2017 si a fost inregistrat in Noiembrie anul trecut, in timpul turneului pentru promovarea albumului “The Last Hero”.

Alter Bridge album live 2017

Alter Bridge album live 2017

Raritatile includ noua melodii care au fost bonus-uri pentru albumele de studio ale trupei, plus alte doua piese nelansate anterior si inregistrate in perioada “One Day Remains”: “Cruel Sun” si “Solace”. Editia de lux a albumului va include si un documentar cu interviuri cu membrii trupei, precum si cateva inregistrari behind-the-scenes.

Dintre piesele cunoscute: “Metalingus”, una dintre favoritele din concerte si care nu a fost niciodata un single, “Open Your Eyes” de pe albumul de debut, din 2004, “One Day Remains”, “Rise Today” de pe “Blackbird” sau “Waters Rising”, “Cry of Achilles” si “Addicted to Pain” de pe “Fortress”. Adica un fel de best of.

Alter Bridge simfonic

Daca tot suntem la subiect, Alter Bridge va avea doua concerte simfonice, alaturi de o orchestra formata din 52 de muzicieni si al carei dirijor va fi Simon Dobson. Showurile vor fi pe 2 si 3 Octombrie la Royal Albert Hall. Bilete gasiti pe LiveNation.

 

Advertisements

One thought on “Alter Bridge lanseaza “Live On The O2 + Rarities”

  1. Pingback: “Ciudatul” Myles Kennedy (Slash, Alter Bridge) are gata primul album solo: “Year of the Tiger” | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s