Astazi apare unul dintre cele mai asteptate albume ale anului: Queens of the Stone Age – Villains


Iar eu de-abia-l astept, cu toate ca inca nu am terminat de ascultat albumul Queens of the Stone Age anterior, “…Like Clockwork”, atat de mult imi place! V-am spus motivele in 2013, aici.

Queens of the Stone Age Villians album 2017

Queens of the Stone Age Villians album 2017

Ceea ce stim pana acum despre noul Queens of the Stone Age (foto coperta: contul oficial de Facebook) este ca, dupa single-urile pe care ni le-au dat (“The Way You Used to Do” si “The Evil Has Landed”), pare mai vesel decat precedentul. Mai vesel, adica gen “Songs for the Deaf”.

Superstarul Mark Ronson (Amy Winehouse) este producatorul noului album, iar pana in Octombrie 2017, trupa concerteaza in SUA, alaturi de Royal Blood, dupa care vine si in Europa, spre finalul anului. Aveti aici un link catre un site de booking cu programarile, atat doar ca multe dintre ele sunt deja sold-out.

De ce a plecat Nick Oliveri din Queens of the Stone Age?

Josh Homme a dat de caurand un interviu pentru The Times in care a vorbit si de concedierea fostilor colegi din trupa, iar despre Nick Oliveri, pe care il numeste “cel mai bun prieten” a spus ca nu i-a acceptat comportamentul, fara sa dea mai multe amanunte (Oliveri a fost acuzat de violenta domestica, insa nu exista si dovezi cu care presa sa fi venit la momentul respectiv).

Josh Homme a spus ca de fapt te dai singur afara din Queens of the Stone Age, numai ca el este vocea. Si ca i-a spus-o in fata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s