Intoarcerea Incubus e mai degraba spre heavy! Albumul 8 va fi lansat in Aprilie


Spre deosebire de noul single Linkin Park, noua piesa de la Incubus (foto: contul oficial de Facebook) nu m-a dezamagit. “Nimble Bastard,” va face parte din albumul care, cel mai probabil, se va numi “8” si va fi lansat pe 21 Aprilie prin Island Records.

Incubus 8 album 2017

Incubus

Ultimul album Incubus de pana acum este cel de acum 6 ani, “If Not Now, When?” (cel cu “Promises, Promises”), cu toate ca ne-au mai pacalit pe parcurs cu un EP, “Trust Fall”, in 2015 (cel cu “Absolution Calling”).

Oricum, mi se pare o pauza foarte mare, insa, pe de alta parte, e mai bine ca si-au luat timpul necesar pentru a lucra asa cum se cuvine. Pentru ca s-au intors cu un mood rock, asa cum ne-au si promis. Nu este prima oara cand iau o pauza asa mare, intre “Light Grenades” din 2006 si urmatorul, “If Not Now, When?” sunt cinci ani.

Incubus a anuntat odata cu lansarea single-ului cel nou si un turneu in Iulie-August care, deocamdata, este nord-american, in care vor fi headlineri alaturi de Jimmy Eat World si Judah And The Lion. Bilete sunt de gasit pe site-ul lor oficial.

Ultimele vesti din studiourile unde inregistreaza Incubus vorbesc despre o colaborare alaturi de Sonny Moore, mai cunoscut sub numele de Skrillex, dar si de vocalul Deftones, Chino Moreno.

Update-ul a fost facut pe pagina de Twitter a chitaristului Incubus, Michael Einziger.

Brandon Boyd/ Incubus, Skrillex, Chino Moreno/ Deftones

Brandon Boyd/ Incubus, Skrillex, Chino Moreno/ Deftones

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s