alt-J, Franz Ferdinand si Noisia concerteaza la Electric Castle 2017


alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects – primele confirmari de artisti pentru Electric Castle 2017. Franz Ferdinand, UNKLE, Mike Skinner (fostul membru The Streets, acum DJ) sunt alte nume confirmate. Electric Castle va avea loc intre 12 si 16 Iulie 2017 langa Cluj Napoca, pe domeniul Castelului Banffy de la Bonţida, iar anul acesta va avea 7 scene.

Electric Castle 2017

Electric Castle 2017

Electric Castle 2017 Line Up So Far:

Alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects, Slaves, Sohn
Dixon, DJ Sneak, Ame Live, A-Trak, Axel Thesleff, Metrik, Etherwood, Soom T
Crazy P Soundsystem, Deadmau5, Trentemøller
House of Pain – se afla in turneu aniversar de 25 de ani de activitate si vine in formula originala: DJ Lethal, Dannyboy + Everlast
Maceo Plex, Tommy Cash, Fanfara Ciocarlia, S.P.Y., Troyboi, Beardyman & The Masters of Distraction, Punnay Masssif, Coma, Luna Amara, MJ Cole, Flic Flac, Zwette, Kornel Kovacs, Reggae Roast, Kenny Ken, King Jammy.

alt-J, Moderat, Nero

Alt-J este castigatoare de Mercury Prize in 2012, anul in care debuta cu albumul “An Awesome Wave”. Acelasi album le aducea si trei nominalizari la Brit Awards.

Unul dintre cele mai creative proiecte de pe scena dance din ultimii ani, Moderat ii aduce impreuna pe trei dintre cei mai talentati artisti germani ai momentului, Modeselektor (Gernot Bronsert si Sebastian Szary) si Apparat (Sascha Ring). Moderat si-au lansat in 2016 cel mai nou album si sunt in plin turneu mondial.

Premiați cu Grammy, britanicii de la Nero ajung la EC2017 in cea mai buna formula a lor, alaturi de Alana Watson, dupa ce in ultimii doi ani au facut tranzitia de la DJ la electronic live band.

Li se alatura pe afis Noisia, una dintre cele mai cerute trupe in clasamentele facute de fanii Electric Castle.

Architects

Trupa este din valul care reprezinta noua fata a heavy-metal-ului britanic, vine din Brighton si are pana acum sapte albume. Cel de-al treilea album Architects, “Hollow Crown” (2009), a rupt scena muzicala, cu un mathcore tehnic, rapid si o combinatie foarte reusita intre clasic si modern.

Trupa vine la Electric Castle in plin turneu de promovare al ultimului lor album, “All Gods Have Abandoned Us”, cu toate ca are de depasit un handicap foarte mare odata cu pierderea chitaristului si compozitorului principal, Tom Searle. “A Match Made In Heaven”, absolut geniala, vine de acest ultim album, aparut in 2016.

Franz Ferdinand

Daca spunem Franz Ferdinand, imediat ne gandim la “Take Me Out”, succesul foarte mare din 2004 datorandu-se in parte si videoclipului. Piesa a reusit sa propulseze si albumul autointitulat si de debut din 2004 inspre un Mercury Prize, un premiu pe care Franz Ferdinand l-a castigat in fata The Streets, Basement Jaxx si Keane, senzatiile momentului pe acea vreme.

De remarcat este si albumul din 2005, “You Could Have It So Much Better”, cu “Walk Away”, dupa care grupul s-a indreptat mai degraba spre o directie pop-dance.

In 2014, Franz Ferdinand a format alaturi de Sparks super-grupul FFS, iar sub aceasta titulatura au lansat albumul FFS, in 2015

Bilete la Electric Castle 2017:

  • 4 days pass: 399 lei + taxe
  • 4 days pass: + camping: 499 lei + taxe

Biletele sunt puse in vanzare pe site-ul festivalului, aici sau dincoace.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s