Muzica buna incepe in underground! Underground Metal Night are loc pe 9 Decembrie


Underground Metal Night va avea loc pe 9 Decembrie 2016, in clubul Jazz Pong si va reuni trupe reprezentative pentru underground-ul romanesc: 9.7 Richter, Crossbone, Recursive Delusion, Marian Alexandru, Pyroblast sau Feral Jack.

Underground Metal Night 2016

Underground Metal Night 2016

Program Underground Metal Night 2016:

18:00 – Open Door

18:30 – 19:05 – Feral Jack

19:20 – 20:00 – Pyroblast

20:15 – 20:55 – Recursive Delusion

21:10 – 21:20 – Marian Alexandru (Ex: Berserkers, Deathrattle, Prezent: Warhanger) – Drum Stage

21:30 – 22:25 – Crossbone

22:35 – 22:45 – Teo Pop (Ex: Vidma, Dark Fusion, Concurrency In Knowledge, Prezent: Taine, Cap de Craniu) – Drum Stage

22:55 – 23:55 – 9.7 RICHTER

9.7 RICHTER

Este una dintre putinele promotoare ale genului heavy metal modern din Romania, cu o abordare diversificata, un sunet adus la zi si influente atat clasice, cat si contemporane. Cele mai recente aparitii discografice ale trupei, single-ul #NuVomCeda si albumul GROUND ZERO, s-au bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate, GROUND ZERO fiind ales albumul anului la premiile Maximum Rock Awards 2014. In ultimii ani, 9.7 RICHTER a impartit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului international: Judas Priest, Scorpions, Accept, Helloween, Testament si Tim “Ripper” Owens.

Crossbone

Lansata in 2012, trupa Crossbone a reusit sa-si lase amprenta asupra muzicii metal din Romania. In doar 4 ani trupa a lansat albume si a concertat alaturi de nume marcante ale genului. Trupa Crossbone a castigat locul 1 la Romanian Thrash Metal Battle.

Recursive Delusion

A luat nastere in anul 2015, ingloband influente diverse de la groove si melodic death metal, pana la influente de symphonic metal si djent. Trupa a concertat in diverse cluburi din mai multe orase, precum si la cateva festivaluri din tara: Rock ‘n’ Iasi si Barock Fest, unde au impartit scena cu nume ca Luna Amara, Implant pentru Refuz, Truda si Necrovile.

Pyroblast

Este o trupa de thrash metal din Bucuresti ce a fost formata in luna iulie a anului 2014 de frontmanul, chitaristul si vocalistul Robe Cristian si basistul Petru Aldea. Trupa si-a inceput activitatea la inceputul anului 2016, debutand cu piesa ”You Got Trapped”, concertand in Bucuresti. Influentele principale ale trupei sunt : Havok, Megadeth, Slayer, Testament si Anthrax.

Feral Jack

A luat nastere in toamna anului 2012 si a decis sa exploreze orizonturile heavy metalului, groove metal si thrash metal. Inspiratia trupei vine din legendarele acorduri Metallica, Megadeth, Pantera si Black Sabbath.

Biletele Underground Metal Night 2016:

  • 25 Lei – presale 2 pana pe 8 Decembrie
  • 30 Lei – in seara evenimentului

Biletele pot fi cumparate online aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s