Lineup Rockstadt Extreme Fest cu Opeth, Leprous si Napalm Death in 2017


Rockstadt Extreme Fest 2017 va avea loc in perioada 10-13 August pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Abonamentele au fost puse in vanzare. Lineup-ul din acest an este cu Opeth, Korpiklaani, Napalm Death, August Burns Red, Nile, Leprous, Wolfheart, Necrovile, Anime Torment si Zombie Attack. Noi confirmari vor veni.

Rockstadt Extreme Fest 2017

Rockstadt Extreme Fest 2017

Opeth, unul dintre numele de baza ale metalului progresiv, va concerta pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest in 2017. De la formarea in 1990, Opeth au redefinit un gen si apoi consolidat o identitate muzicala unica. In Septembrie 2016 a aparut cel mai nou album Opeth, “Sorceress”, primul dupa excelentul “Pale Communion” din 2014.

Nile este una din cele mai cunoscute si respectate trupe ale death-metal-ului, cu o cariera de peste 20 de ani si o discografie stufoasa.

Scotienii de la Alestorm vor ajunge la Rockstadt Extreme Fest si cu un nou album, care va aparea anul viitor.

Metalcore-ul este acoperit in acest an de August Burns Red, trupa americana cu cinci materiale discografice pana acum, un al saselea urmand a fi lansat in 2017.

Cel mai nou album, “Found In Far Away Places”, a debutat pe locul 4 in Billboard Top Albums Chart, 9 in Billboard Top 200, in timp ce piesa ‘Identity’ a fost nominalizata pentru Best Metal Performance in cadrul Premiilor Grammy. August Burns Red a concertat in toata lumea alaturi de Underoath, A Day To Remember, Lamb Of God, Bring Me The Horizon sau Every Time I Die.

Korpiklaani este al cincilea nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017. Korpiklaani este lider incontestabil al scenei folk metal internationale, grup format in 2003 cu intentia de a readuce la viata muzica traditionala folk.

Fondatori incontestabili ai genului grindcore, Napalm Death s-a lansat in 1982 ca un fel de experiment. Britanicii au pana acum 17 albume, ultimul fiind cel din 2015, “Apex Predator – Easy Meat”.

In 2017, Leprous vor sustine un extins turneu impreuna cu Devin Townsend si Between The Buried And Me. Muzical, Leprous variaza de la rock progresiv, la jazz si metal progresiv.

Wolfheart este proiectul lui Tuomas Saukkonen, compozitor de origine finlaneza, multi-instrumentist, olist si producator. In mare parte, Tuomas este responsabil pentru majoritatea compozitiilor semnate de formatiile in care a activat, Before The Dawn si Black Sun Aeon.
Wolfheart a devenit insa prioritatea sa. A lansat pana in prezent doua discuri, un al treilea urmand a fi lansat anul viitor. Deseori comparati cu conationalii din Insomnium, muzica Wolfheart este caracterizata drept un death metal melodic.

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2017

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibile mai jos.
La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

  • 17.11.2016 – 1.02.2017 – 230 lei
  • 2.02 – 09.07.2017 – 270 lei
  • 10.07.2017 si pe toata durata festivalului – 300 lei
  • categoria VIP a fost eliminata

Biletele pot fi gasite pe: site-ul oficial, aici, aici sau dincoace.

Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s