System of a Down pregateste un nou album pentru 2017


In fine, s-au indurat sa faca o declaratie in acest sens! Potrivit bateristului John Dolmayan, care a dat un interviu pentru Exclaim, System of a Down (foto: pagina oficiala de Facebook) are 15 melodii care ar merita sa intre pe un album.

System of a Down album 2017

System of a Down

Bateristul John Dolmayan a mai declarat pentru Kerang, de data asta, ca materialul este pregatit de sase luni si a dat ca posibila data de lansare pentru noul album anul 2017.

In ceea ce priveste muzica, el a mai spus ca nu este vorba de melodii vechi refacute si ca trupa nu are de gand sa scoata un “Toxicity Part II” doar pentru ca este cel mai mare album al ei si pentru ca presiunea este atat de mare in acest moment.

Lansarea unui nou album System of a Down va marca prima aparitie discografica cu muzica noua de la  “Hypnotize” si “Mesmerize” incoace. Da, stiu, mai e o compilatie in 2011.

De altfel, zvonuri privind un nou disc au aparut imediat dupa reuniunea din 2010. La inceputul anului, i-am inclus pe System of a Down intr-un top al celor mai asteptate reveniri din 2016, insa se pare ca va trebui sa-i amintesc si in cel pentru 2017.

Solistul Serj Tankian a fost cel mai activ membru al trupei in acest rastimp, lansand cateva albume solo si lucrand pentru coloana sonora a unui film, pe care apoi a scos-o ca album.

In 2017, cei de la System of a Down vor fi headlineri la mai multe festivaluri mari, printre ele Download UK, alaturi de Aerosmith si Biffy Clyro, Download Festival Franta si Spania, Nova Rock, Rock Im Park sau Rock Werchter. Lista completa o aveti pe site-ul lor oficial. Acolo gasiti si bilete.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s