Cel mai cool duo britanic al momentului este SSHH, trupa fiului lui Ringo Starr


SSHH este o trupa britanica formata din solista Sshh Liguz si chitaristul Zak Starkey, adica fiul lui Ringo Starr (care a colaborat in turnee ca baterist pentru Oasis si The Who). Cei doi si-au luat numele SSHH si vor scoate in curand albumul de debut, unul de coveruri dupa The Sex Pistols, Pearl Jam sau Amy Winehouse, cu invitati celebri, anunta The Punk Site.

SSHH album Issues 2016

SSHH

Albumul de debut SSHH (foto: pagina oficiala de Facebook), Issues, apare pe 11 Noiembrie si include o intreaga serie de invitati celebri: Paul Cook si Glen Matlock, basistul si bateristul The Sex Pistols pe Problems, Mick Ralphs de la Mott The Hoople pe All The Young Dudes sau the one and only Eddie Vedder, Pearl Jam pe Get Up Stand Up. Si ar mai fi, dar va las sa-i descoperiti pe toti aici, de unde va puteti cumpara si albumul.

Ideea din spatele discului a pornit simplu, dar s-a cimplicat pe parcurs: Zak si Sshh au fost rugati sa faca o serie de inregistrari pentru radio-ul SiriusXM, timp in care si-au dat seama ca pot un intreg album.

Primii au raspuns cei doi The Sex Pistols, drept care au fugit repede la Los Angeles sa inregistreze. Clem Burke, bateristul Blondie li s-a alaturat pentru mai putin ordodoxa versiune la One Way or Another (I’m gonna getcha, getcha, getcha).

La Londra invitatii au fost Martin Chambers (The Pretenders), Mick Ralphs (Mott the Hoople) sau Kenney Jones (The Small Faces, The Who). Cu o mentiune speciala pentru cel din urma din partea lui Zak Starkey, care a spus ca dintre toti oamenii care l-au invatat sa cante la tobe (Keith Moon sau tatal lui, Ringo Starr), de la Kenney a invatat cele mai multe lucruri.

Issues apare pe 11 Noiembrie, iar veniturile din vanzarile acestuia vor merge la Teenage Cancer Trust.

Va las mai jos unul dintre single-urile lor, mai ales ca uitasem de melodia asta si m-am bucurat foarte mult cand mi-am adus aminte de ea. De pe un album de debut vine si ea, insa al celor de la The Big Pink.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s