De vreun an incoace, Moby canta alaturi de o trupa misterioasa numita The Pacific Void Choir.  Cine sunt si ce vor?

Moby & The Pacific Void Choir album 2016
Moby

Astazi avem si un anunt oficial: Moby (foto: pagina oficiala Moby) a anunțat albumul de debut al noului sau proiect, numit The Pacific Void Choir. Discul se va numi “These Systems Are Failing” si are pregatita lansarea pentru 14 Octombrie.

Lunile trecute, dar si anul trecut, The Pacific Void Choir alaturi de Moby au scos cateva single-uri care suna foarte bine, ceea ce ne-ar putea da un indiciu despre cum va arata noul album. “Don’t Leave Me” este unul dintre ele, “Almost Loved” si “The Light Is Clear In My Eyes” sunt doua single-uri aparute acum un an pe vremea asta, iar “Are You Lost In This World Like Me?” este piesa aleasa acum sa promoveze albumul.

Cel mai recent album Moby a fost scos tot in acest an, “Long Ambients1: Calm. Sleep”, album ambiental, dupa cum ii spune si numele, pe care l-a recomandat a fi ascultat in timpul sedintelor yoga, meditatiei si somnului.

Cand nu compune muzica, producatorul si DJ-ul american Moby este aparatorul animalelor si adeptul stilului vegan. De altfel, singurul concert pe care Moby il va sustine in acest an va fi la un Festival american al muzicii pentru vegani, “Circle V”.

“Circle V” va avea loc pe 23 Octombrie la The Fonda Theatre, Los Angeles. Bilete sunt pe site-ul oficial Moby.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tendințe