Feeder se intoarce cu doua piese tari. Albumul “All Bright Electric” vine si el in Octombrie


Daca vreti sa auziti niste britanici care fac un rock alternativ pur, puneti mana si ascultati Feeder. Cele doua single-uri pe care ni le-au dat la ascultat pana acum, “Eskimo” si “Universe of Life” sunt fooooarte bine!

feeder.hornet.master.hr_.rgb_ (1)

Feeder All Bright Electric 2016

Feeder (ambele foto: contul oficial de Facebook) tocmai a lansat videoclipul pentru noua piesa, “Eskimo”,  cel de-al doilea single de pe viitorul lor album de studio “All Bright Electric” care va aparea pe piata pe 7 Octombrie 2016.

“Eskimo” este una dintre cele mai bune piese ale trupei, pana in prezent si are un feeling dark distinct. Vine dupa minunatul prim-single, “Universe of Life”, iar impreuna sper sa indice un album nou cu un  impact puternic.

“Eskimo” este un cantec despre calatoria descoperirii de sine, despre cautarea cailor bune si despre tentatiile demonilor interiori. 

Feeder

Feeder album 2016

Feeder

Feeder este un grup britanic (galez, mai precis) de alternativ format din doi oameni: solistul si chitaristul Grant Nicholas si basistul Taka Hirose. Ultimul lor album de pana acum este cel din 2012, “Generation Freakshow”.

Intoarcerea s-a intamplat in acest an, in Iunie, cand Feeder a concertat ca headliner la Festivalul Isle Of Wight, in Iunie.

Turneul care a cuprins si show-ul de la Isle Of Wight a marcat 20 de ani de la debutul Feeder cu EP-ul “Swim”, din 1996. De atunci si pana acum, Feeder a scos 8 albume, a avut 25 de piese de Top 40, incluzand aici “Buck Rogers”, “Just The Way I’m Feeling” sau “Just A Day”, o despartire in 2009 si o revenire in acest an.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s