Riverside lanseaza un album instrumental in memoria chitaristului Piotr Grudziński


Piotr Grudziński, fostul chitarist Riverside, a murit la 40 de ani in urma unui infract. De la inceputul anului, de cand s-a intamplat evenimentul, Riverside si-a anulat toate concertele programate in acest an si a promis ca va face un album pentru el.

Riverside Eye Of The Soundscape 2016

Riverside Eye Of The Soundscape 2016

Albumul va purta numele “Eye Of The Soundscape”, ca numele uneia dintre cele patru melodii noi care vor fi incluse pe disc, iar lansarea acestuia va fi pe 21 Octombrie 2016.

Coperta (foto: pagina oficiala de Facebook) va fi realizata ca de obicei de designerul Travis Smith, iar discul va avea trisprezece melodii, toate instrumentale din sfera ambientalului si experimentalului.

“Eye Of The Soundscape” va fi o compilatie cu toate piesele instrumentale Riverside utilizate anterior ca material bonus pentru albumele “Shrine Of New Generation Slaves” si “Love, Fear and the Time Machine”, alaturi de bucati rare, precum si patru piese noi: “Where The River Flows”, “Shine”, “Sleepwalkers” si “Eye Of The Soundscape”.

Solistul Mariusz Duda a explicat intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial ca “Love, Fear and the Time Machine”, ultimul album Riverside ar putea fi ultimul capitol al unei povesti si ca viitoarele inregistrari ar putea avea un sound diferit.

Riverside pregateste tot o trilogie, iar acesta este un fel de album intre trilogii, care sa adune muzica ramasa de la celelalte albume. Directia, spune Duda, este muzica electronica, ambientala si progresiva.

Advertisements

One thought on “Riverside lanseaza un album instrumental in memoria chitaristului Piotr Grudziński

  1. Pingback: Riverside, concert la Festivalului ARTmania Sibiu 2017 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s