Placebo va lansa EP-ul “Life Is What You Make It” pe 7 Octombrie


“A Place For Us to Dream”, album-compilatie si “Life Is What You Make It”, care este EP apar ambele pe 7 Octombrie 2016.

Placebo A Place For Us to Dream album 2016

Placebo A Place For Us to Dream album 2016

Placebo sarbatoreste anul acesta douazeci de ani de la aparitia albumului de debut si se pregateste pentru un turneu special in Marea Britanie in aceasta iarna, in care vor canta clasice vechi si care n-au mai fost interpertate live de ani de zile.

In plus, Placebo a anuntat un album retrospectiv, in fapt un album-compilatie numit “A Place For Us To Dream”, ca parte dintr-o lansare care va include, de asemenea, un nou EP cu materiale nelansate anterior numit “Life Is What You Make It”. Ambele vor iesi pe 7 Octombrie 2016.

Brian Molko povestea intr-un interviu ca stelistul va cuprinde melodii pa care si-au jurat sa nu le mai cante vreodata. S-au razgandit insa pentru ca fanii isi doreau asta, iar un turneu aniversar este un motiv destul de bun sa te razgandesti.

In cazul in care nu aveti suficiente motive de bucurie, vom avea si o melodie noua, “Jesus’ Son”, care va aparea atat pe album, cat si pe EP, si a fost lansata pe 19 August.

“A Place For Us To Dream” va include si o arhiva de fotografii nepublicate anterior din ultimele doua decenii, alese special, ca sa nu zic manual, de Brian Molko si Stefan Olsdal.

Placebo Life Is What You Make It

Placebo Life Is What You Make It 2016

Deocamdata, turneul din Marea Britanie va cuprinde concerte in Glasgow, Leeds, Manchester, Nottingham, Birmingham, Dublin, Newport, Brighton si Londra. Bilete si datele truneului gasiti pe site-ul oficial al albumelor. Sper sa-l extinda si sa-i vedem din nou la Bucuresti.

Placebo a concertat la Bucuresti in 2006, 2009, 2012 si in 2014. Si-au fost foarte ok.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s