Marilyn Manson lanseaza un nou album, “Heaven Upside Down”, in 2017


Si da, e al zecelea album Marilyn Manson. Data exacta a aparitiei “Say10” va fi 14 Februarie 2017, de Valentine’s Day. Cum nu l-a lansat de Valentine’s Day, asa cum si-a propus, ne-a mai dat un termen: sfarsitul anului, mai precis 6 Octombrie, si i-a schimbat numele in “Heaven Upside Down”. Tot dracul ala e, hă-hă!

cover

Marilyn Manson

“God of Fuck” s-a intors astazi, pe 11 Septembrie 2017, cu un nou single, “We Know Where You Fucking Live”, pe care-l aveti mai jos.

Din ceea ce pare la o prima ascultare, nu pare din era “The Pale Emperor”, cel mai recent album Manson, ci un fel de “Mechanical Animals” cu furia “Antichrist Superstar”.

Stirea si mai buna este ca, de curand, Marilyn Manson si Trent Reznor au ingropat securea razboiului si s-au complimentat pe conturile de social-media.


In afara de titlul discului si data aparitiei, Manson nu a mai oferit niciun alt detaliu. Dezvaluirea a fost facuta la Alternative Press Music Awards, un Marilyn Manson a castigat Icon Award, in acest an.

Pana acum, cel mai recent album Marilyn Manson este “The Pale Emperor”, lansat in 2015 si care a reusit un loc 8 in topul american al albumelor. Nu e rau albumul!

In prezent, Marilyn Manson este in intr-un turneu nord-american impreuna cu Slipknot si Of Mice & Men, ca trupa de deschidere. Pentru cititorii din Statele Unite, aveti link aici pentru datele concertelor si bilete.

Anii trecuti, Marilyn Manson a plecat in turneul pentru promovarea “The Pale Emperor” din 2015 cu Smashing Pumpkins, care serbau cea de-a zecea aparitie discografica, “Monuments to an Elegy”, din 2014.

Imediat ce se razgandeste din nou, va spun aici, pe pagina asta dedicata satanistinilor.

Advertisements

One thought on “Marilyn Manson lanseaza un nou album, “Heaven Upside Down”, in 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s