“The Last Hero” este numele noului album Alter Bridge 2016


Alter Bridge se intorc in acest an cu un nou album de studio, numit “The Last Hero” si care va fi lansat pe 7 Octombrie 2016. Noul single este “Show Me a Leader”, dezamagitor pentru mine, ca fan AB. Dar nu trebuie sa aveti aceeasi parere, asa ca l-am lasat mai jos, la ascultat.

Alter Bride The Last Hero album 2016

Alter Bridge

Ar fi al cincilea album al grupului american Alter Bridge (foto: pagina oficiala de Facebook) si vine dupa “Fortress”, care a aparut in 2013 si a fost foarte bun. Am scris la momentul respectiv cateva vorbe despre el.

Nu sunt deocamdata mai multe informatii despre directia pe care o vor urma, oricum, producatorul ramane acelasi ca la anterioarele lor discuri, Michael “Elvis” Baskette. Coperta albumului este mai jos si este a fotografului Carlos Amoedo, care-a realizat si sesiunea foto pentru ALter Bridge.

Alter Bridge The Last Hero album 2016

Alter Bridge The Last Hero 2016

Alter Bridge va reveni in Europa in aceasta toamna. Turneul european in care sunt headlineri traverseaza cincisprezece tari, deocamdata are 24 de concerte si va incepe pe 4 Noiembrie. Bilete si lista completa a tarilor pe care le viziteaza, pe site-ul lor oficial.

Printre invitații speciali se numara Volbeat, care a lansat al saselea album, “Seal The Deal & Let’s Boogie”, luna trecuta si formatia progressiv-metal/ death-metal franceza Gojira, care-a scos si ea un album foarte tare in Iunie, “Magma”. Dupa mine, e cel mai bun album lansat in acest an, pana acum.

Cand nu e solist in Alter Bridge, Myles Kennedy canta alaturi de Slash and The Conspirators si mai pregateste si albumul lui solo de debut, despre care am scis aici, dar de care n-am mai auzit nimic intre timp.

Tot in paralel cu Alter Bridge, chitaristul Mark Tremonti este chiarist si solist in grupul Tremonti, cu care a scos in acest an un nou album, “Dust”.

Alter Bridge – The Last Hero album 2016 – Track Listing:

01. Show Me a Leader
02. The Writing on the Wall
03. The Other Side
04. My Champion
05. Poison in Your Veins
06. Cradle to the Grave
07. Losing Patience
08. This Side of Fate
09. You Will Be Remembered
10. Crows on a Wire
11. Twilight
12. Island of Fools
13. The Last Hero

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s