LAZY MONDAY: James pe 11 Iulie, la Teatrul de Vara Herastrau


E adevarat ca ziua de luni era plictisitoare oricum, asa ca de ce sa n-o infrumusetam cu muzica, deci concerte: James si Public Service Broadcasting vin pentru prima data in Romania, la LazyMonday.

UPDATE 28.06: Jack Savoretti nu va participa la Lazy Monday.

Lazy Monday Herastrau 11 Iulie 2016

Lazy Monday Herastrau 11 Iulie 2016

Foto: pagina oficiala de Facebook

James

este o trupa legendara pentru miscarea brit-pop a anilor ‘90. Au o istorie de mai bine de 30 de ani, cu 14 albume de studio și peste 25 milioane de albume vandute in intreaga lume si hituri precum “Sit Down”, “Laid”,  “Come Home”, “She’s A Star” sau “Getting Away With It (All Messed Up)”.

Jack Savoretti NU va participa la Lazy Monday – returnare bani bilete:

Cei care si-au achizionat bilete la evenimentul Lazy Monday in mod special pentru Jack Savoretti (dupa 26 mai) si doresc returnarea contravalorii biletelor achizitionate online prin Eventbook.ro sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un e-mail catre office@eventbook.ro in care este mentionat numarul comenzii.

Pentru biletele achizitionate prin card bancar sau transfer bancar, returnarea banilor se va face automat in contul din care au fost fost achitate, iar pentru biletele achizitionate prin curier, va rugam sa trimiteti un cod IBAN, banca si numele complet al titularului de cont.

Clientii care au achizitionat bilete de la librariile partenere din Bucuresti isi pot recupera banii odata cu prezentarea biletelor, in intervalul 29.06 – 11.07.2016.

Cererile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi rezolvate in termen de 72 ore de la primirea solicitarii, dar nu mai tarziu de luni, 11 iulie inclusiv.

Tot britanic, dar cu origini italienesti, Jack Savoretti

a crescut in Londra. A vrut sa devina fotbalist inainte de a se indragosti de Simon & Garfunkel, dupa ce-a vazut “The Graduate”. A vrut să devina actor, dar presiunea momentului 9/11 l-a catapultat din insorita Californie la Geneva.

A impartit scena cu Bruce Springsteen, a concertat la la Royal Albert Hall si a devenit un obișnuit al celor mai mari festivaluri, precum Glastonbury sau T in The Park.

Are patru albume de studio la activ, “Between the Minds” (2007), “Harder Than Easy” (2009), “Before the Storm” (2012) si “Written in Scars” (2015).

Public Service Broadcasting

sunt si ei favoritii celor mai mari festivaluri europene, de la Glastonbury la Bestival, SXSW si Green Man. Tot mai des pe lista favoritilor BBC la “Best of The Year” in materie de albume, J. Willgoose, Esq. si Wrigglesworth fac muzica intrumentala, combinand influente alternative, art rock, indie rock, electronica, dance-punk si krautrock intr-un fel aparte.

Bilete pentru Lazy Monday:

Pana pe 10 iulie

  • Cat. II (fara loc) – 175 lei
  • Cat. I – 200 lei
  • Cat. VIP – 220 lei

In ziua evenimentului (11 iulie)

  • Cat. II (fara loc) – 195 lei
  • Cat. I – 220 lei
  • Cat. VIP – 240 lei.

Bilete la Lazy Monday gasiti online aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s