Metallica are albumul gata: “Hardwired…To Self-Destruct” apare in toamna


Update 18 August: noul album #Metallica este unul dublu si va aparea pe 18 Noiembrie 2016. “Hardwired…To Self-Destruct” va vea 80 de minute de muzica noua, cuprinzand 12 melodii noi.

Mai jos, la finalul articolului, aveti si noul single, “Hardwired”.

Noul album Metallica va avea si o melodie, numita “Murder One”, dedicata lui Lemmy, au declarat intr-un interviu recent pentru Rolling Stone James Hetfield si Lars Ulrich. “Murder One” include in versuri multe dintre titlurile melodilor lui Lemmy despre care Hetfield si Ulrich spunca a avut o influenta foarte imensa asupra Metallica.


Update 6 Iulie 2016: Albumul ce nou Metallica apare pe 14 Octombrie, potrivit cotidianului german Bild. Informatia nu a fost confirmata de casa de discuri cu care lucreaza Metallica, Universal.


#albumMetallica2016: Metallica a inceput mixarea noului album, ceea ce inseamna ca inregistrarile sunt gata. Albumul nu iese 100% in acest an, iese cand considera ei ca e gata. James Hetfield spera ca lansarea sa fie in aceasta toamna si ca discul sa nu fie o dezamagire pentru fani.

13010901_10153451412365264_4852243319030253822_n

Metallica album 2016

Aceasta este cea mai noua veste despre noul album #Metallica (foto: pagina oficiala de Facebook), care ar fi al zecelea din discografie si atat de mult asteptat si pentru ca precedentul a aparut in urma cu 8 ani (“Death Magnetic”).

Stirile de pana acum spun ca sunt douazeci de melodii adunate, iar cu cateva saptamani in urma Lars Ulrich, intr-un interviu pentru Metal Forces, ne-a asigurat ca albumul va fi gata in aceasta vara. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa apara neaparat in acest an:

In cazul in care albumul nu iese in acest an, asta nu se va intampla pentru ca nu e terminat. Se va intampla din cauza nu stiu carui factor cosmic, ce ne va face sa credem ca ar fi mai bine sa-l pastram pentru anul viitor. Dar albumul va fi gata in aceasta vara.

Toate detaliile discului vor fi finalizate in Iunie, a mai spus Ulrich care s-a declarat foarte multumit de colaborarea cu producatorul Greg Fidelman (Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers, Neil Diamond), cu care, de altfel, Metallica a mai colaborat in trecut:

In luna Iunie ne vom da seama efectiv in ce directie sa mergem cu el: cum se va numi si ce piese vor fi in tracklist.

Metallica

a luat nastere in 1981, la Los Angeles. Din prima formula a trupei au facut parte, pe langa Lars Ulrich si James Hetfield, si Ron McGovney (bas) si Dave Mustaine (chitara).

In 1983, Cliff Burton s-a alaturat grupului, inlocuindu-l pe Ron McGovney, iar locul lui Dave Mustaine a fost luat de Kirk Hammet.

În acelaşi an, formaţia a înregistrat primul album, ”Kill ‘Em All”, la New York. Albumul a fost reeditat de curand, alaturi de „Ride The Lightning”, din 1984. 

In 1986, Cliff Burton a murit intr-un accident in care a fost implicata intreaga formaţie, iar Jason Newsted s-a alaturat trupei pana in 2001. Metallica are pana acum noua albume de studio, dupa cum v-am spus si mai sus, iar despre cel de-al zecelea se vorbeste de ani de zile. Au insa scuza ca au concertat intens.

In prezent, Metallica este formata din James Hetfield (voce, chitara), Kirk Hammett (chitara), Robert Trujillo (bas) si Lars Ulrich (tobe).

Metallica – Hardwired… To Self Destruct album 2016 – Tracklist

Metallica Hardwired...To Self-Destruct 2016

Metallica Hardwired…To Self-Destruct 2016

Disc One

Hardwired
Atlas, Rise!
Now That We’re Dead
Moth Into Flame
Am I Savage?
Halo On Fire

Disc Two

Confusion
Dream No More
ManUNkind
Here Comes Revenge
Murder One
Spit Out The Bone

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s