Noul album Meshuggah apare in toamna 2016


Meshuggah au anuntat detaliile unui scurt turneu european de iarna si au postat un video scurt pentru viitorul lor album, care va aparea in acesta toamna. Oricum, trebuie remarcat anul in care si Deftones si Gojira si Meshuggah au anuntat albume noi. Acum asteptam si Tool. Ha, ha.

Meshuggah album 2016

Meshuggah

UPDATE 29 IULIE: Mai multe despre viitorul album Meshuggah (foto: pagina oficiala de Facebook)avem astazi: numele este “The Violent Sleep of Reason”, iar data aparitiei va fi 7 Octombrie.

Este unul dintre cele mai asteptate albume din sfera metalului pe acest an si va veni la distanta de patru ani fata de precedentul, “Koloss”, cel mai mare succes comercial al lor de pana acum. 

Anul trecut, chitaristul Meshuggah, Mårten Hagström vorbea intr-un interviu de soundul viitorului disc care va fi ceva mai divers decat pana acum. O sa vedem si ce inseamna divers pentru o astfel de trupa al carei stil a fost considerat unul inovatov pentru metal, combinand death-ul cu metalul progresiv si elemente de thrash metal si creand un subgen al metalului.

Ultimul material Meshuggah a fost setul DVD-ul film-concert/ 2 CD-uri numit “The Ophidian Trek“, facut in cinstea a 25 de ani de la aparitia primului EP al lor, set care cuprinde si imagini filmate in timpul turneului “The Ophidian Trek” , dar si secvente video de la Wacken Open Air 2013, din Germania.

Pana cand aflam mai multe amanunte despre noul album si apucam sa si ascultam ceva din el, turneul european Meshuggah incepe la Berlin pe 22 Noiembrie si se incheie la Munchen, trecand prin Spania, Italia, Olanda si Belgia.

Intre timp, pe 6 Decembrie, Meshuggah va redeschide Bataclan din Paris, inchisa anul trecut, din cauza atacurilor teroriste. Intre timp, vor fi headlineri la Roskilde Festival, pe 1 Iulie 2016. Lineup-ul extrem de stufos al festivalului este aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s