Chevelle are gata noul album. “The North Corridor” vine in Iunie 2016


Vesti bune de la trupa americana de alternative metal #Chevelle, care a anuntat noul album: “The North Corridor” va fi lansat pe 8 iulie 2016. Primul single Chevelle este “Joyride (Omen)” si-l puteti asculta mai jos.

Chevelle album 2016

Chevelle

“The North Corridor” va fi al optulea album Chevelle (ambele foto: cont oficial de Facebook), coperta acestuia o aveti mai jos, iar producator a fost ales Joe Barresi, care a lucrat anterior cu KYUSS, Melvins, Tool si Queens Of The Stone Age, dar si cu Chevelle, pe albumul anterior.

Chevelle The North Corridor 2016

Chevelle The North Corridor 2016

Chevelle a fost infiintata in 1995 in Grayslake, Illinois de fratii Pete Loeffler (chitara, vocal) si Sam Loeffler (baterie). Numele a venit din pasiunea membrilor trupei pentru masinile rapide, iar stilul lor a fost incadrat in post-grunge, alternative-metal sau chiar nu-metal.

Au pana acum sapte albume, primul, Point #1”, aparand in 1999, iar ultimul de pana acum, “La Gárgola”, fiind unul dintre cele mai bune albume aparute in 2014 si care a debutat pe locul 3 in topurile albumelor Billboard, in Aprilie 2014. A fost album de nr 1 in Statele Unite la categoria rock si a avut vanzari excelente, fiind certificat cu platina. Am scris doua vorbe aici, la vremea respectiva, daca sunteti curiosi.

De altfel, Chevelle a vandut bine de-a lungul timpului: mai mult de patru milioane de exemplare din cele sapte albume de studio in SUA si a avut 13 hituri de Top 10 cu hit-uri precum  “Send The Pain Below”, “Vitamin R”, “Face To The Floor” sau “Take Out The Gunman”.

Chevelle – “The North Corridor” 2016 – track listing:

  1. Door To Door Cannibals
  2. Enemies
  3. Joyride (Omen)
  4. Rivers
  5. Last Days
  6. Young Wicked
  7. Warhol’s Showbiz
  8. Punchline
  9. Got Burned
  10. Shot From A Cannon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s