Revenirea Blink-182: single nou si album in 2016


Blink-182 s-au intors dupa o pauza de 5 ani. Piesa lor cea noua este “Bored To Death”, iar noul album al trupei de pop-punk va aparea pe 1 Iulie si se va numi “California”.

Blink-182 album 2016

Blink-182

Blink-182 (foto: contul oficial de Facebook) au lansat prima lor piesa fara solistul lor de pana acum Tom DeLonge, plecat sa cante la Angels & Airwaves. Partea vocala in Blink-182 a fost acum preluata de Matt Skiba de la  Alkaline Trio, cu toate ca un anunt anterior al trupei spunea ca Mark Hoppus va fi vocalul pe majoritatea materialului nou, cu Skiba in backup. Vedem pe 1 Iulie 2016.

Evident, Tom DeLonge a dat un interviu in ziua in care fostii colegi au lansat singleul in care a spus ca el este voclalul Blink-182, dar deja ne-am obisnuit de eternele frecusuri intre ei.

O zi mai tarziu, a revenit la sentimente mai bune si la un ton mai impaciuitor, declarand ca el si fostii colegi mai au un viitor impreuna, atat doar ca in acest moment drumurile le sunt despartite.

DeLonge a parasit grupul Blink-182 in 2015, dupa ce bateristul Travis Barker l-a acuzat ca vrea sa duca trupa spre un sound asemanator Coldplay sau U2.

Tom DeLonge si Angels & Airwaves

Intre timp, iubitorul de extraterestrii Tom DeLonge a mai scos o carte si un EP de patru melodii cu trupa lui, Angels & Airwaves pe care o are inca din 2005, alaturi de tobosarul si claparul Ilan Rubin, fost la Nine Inch Nails (mai multe amanunte am scris aici). De asemenea, DeLonge lucreaza si la un film.

EP-ul din 2016 se numeste “Chasing Shadows”, la fel ca si cartea lui Tom DeLonge despre extraterestrii si secrete guvernamentale. Mi se pare departe de cel mai mare hit al lor, “Everything’s Magic“, si de albumul din 2007, “I-Empire”, care mi-a placut cel mai mult, dar poate voua va place.

Adevarul este dincolo, iar EP-ul Angels & Airwaves e aici. Tot pop-punk e.

Iar lista pieselor de pe albumul Blink-182  California este (lunga):

1. Cynical
2. Bored to Death
3. She’s out of Her Mind
4. Los Angeles
5. Sober
6. Built This Pool
7. No Future
8. Home Is Such a Lonely Place
9. Kings of the Weekend
10. Teenage Satellites
11. Left Alone
12. ExplicitRabbit Hole
13. San Diego
14. The Only Thing That Matters
15. California
16. Brohemian Rhapsody

Advertisements

2 thoughts on “Revenirea Blink-182: single nou si album in 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s