“Dust”, noul album Tremonti, se lanseaza maine


“Dust” va fi lansat pe 29 Aprilie 2016 si este promovat prin single-ul care ii da titlul. “Dust” contine, de fapt, ramasite ale “Cauterize”, prea bune pentru a fi aruncate si prea in stilul Tremonti pentru a fi folosite in Alter Bridge.

Cover album Dust tremonti 2016

Cover album Dust tremonti 2016

Nu stiu daca vrea sa rivalizeze cu colegul de trupa Myles Kennedy, despre care se spunea intr-o perioada ca e cel mai ocupat om din muzica, dar Mark Tremonti pregateste pentru maine lansarea unui nou album alaturi de trupa sa, Tremonti, cu care merge in paralel cu Alter Bridge.

Noul disc Tremonti se numeste “Dust” (foto: contul oficial de Facebook al lui Mark Tremonti) si vine la un an distanta fata de precedentul, “Cauterize” si in timpul inregistrarilor pentru un nou album Alter Bridge.

Va fi cel de-al treilea album din discografia grupului american de heavy-metal Tremonti, inca o data Mark Tremonti preluand partea vocala, pe langa chitara, Wolfgang Van Halen (fiul lui Eddie VanHalen) e la bas, Eric Friedman – chitara si Garrett Whitlock la baterie. Producatorul noului album Tremonti este tot Michael “Elvis” Baskette, care va produce ai noul album Alter Bridge, care va aparea in acest an.

In alta ordine de idei, Alter Bridge

a intrat in studiouri pentru a inregistra cel de-al cincilea al lor album, care va veni dupa mult-laudatul “Fortress”, din 2013, cel mai bun album al lor de pana acum. Ne tin la curent pe pagina lor de Facebook despre lucrul la noul album.

“Vom sta in studio in Ianuarie, Februarie si Martie pentru a termina al cincilea album Alter Bridge”, a declarat chitaristul Mark Tremonti pentru Metal Hammer Magazine.

12799207_10153970295324521_8155528343751426850_n

Alter Bridge update album 2016 – Mark Tremonti si Myles Kennedy, Alter Bridge

“Este nevoie de trei sau patru luni pentru a configura un album, asa ca dupa ce inregistram discul Alter Bridge, eu si Myles [Kennedy] vom merge in turnee timp de patru luni, cu Tremonti si Slash, apoi ne intoarcem in toamna pentru fiesta Alter Bridge.”

Creed

In tot acest timp,  Scott Stapp si-a exprimat dorinta de a reactiva Creed pentru un nou album, insa Tremonti i-a transmis ca programul il va tine ocupat o buna bucata din 2016.

Tremonti – “Dust” album 2016 – Track Listing:

 1. My Last Mistake
 2. The Cage
 3. Once Dead
 4. Dust
 5. Betray Me
 6. Tore My Heart Out
 7. Catching Fire
 8. Never Wrong
 9. Rising Storm
 10. Unable To See

Advertisements

One thought on ““Dust”, noul album Tremonti, se lanseaza maine

 1. Pingback: „The Last Hero” este numele noului album Alter Bridge 2016 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s