Gojira promite cel mai bun album de pana acum. “Magma” apare in Iunie 2016


Unde-am mai auzit asta cu “Cel mai bun album din lume?”. A, da, la domnul care se crede Iisus, Kanye West. Numai ca noul single Gojira, “Stranded”, chiar e tare. Gojira (foto: cont oficial de Facebook) promite cel mai bun album de pana acum, iar “Magma” apare in Iunie 2016.

Gojira album 2016

Gojira

Trupa frantuzeasca de metal/ death-metal a inregistrat noul disc, “Magma”, la New York (ei sunt sub cupola Roadrunner Records) si-l va lansa pe 17 Iunie 2016. Va fi cel de-al saselea al lor.

Stirile despre un noul album Gojira au inceput sa apara inca de anul trecut, trupa anuntand ca a intrat in studioul de inregistrari pentru ceea ce comunitatea rock a considerat a fi unul dintre cele mai asteptate albume in 2016. Vara trecuta, Gojira a adunat o tona de piese noi, dupa care le-a evaluat, asfel incat sa iasa cel mai bun album de pana acum

Gojira Magma album 2016

Gojira coperta album Magma 2016

“Trebuie sa fie cel mai mare album Gojira al tuturor timpurilor”, spunea solistul Joe Duplantier pentru Overdrive Magazine. “Asa ca am scapat de toate piesele care nu ne-au dat pe spate si-am venit cu unele noi. Suna intr-adevar pretentios sa spui ca este cel mai mare album al tuturor timpurilor, dar, pentru noi, este.”

In ciuda abundentei materialului strans pentru acest album, “Magma” va avea zece piese.

Pana acum, cel mai recent album Gojira este “L’Enfant Sauvage”, din 2012, care-a fost bine primit de critici si-a a vut vanzari foarte bune, cu 11 000 de copii vandute in prima saptamana de la lansare numai in SUA. Melodia de titlu a fost “Best Metal Song” pentru Loudwire in acel an.

Infiintata in 1996, trupa fratilor Duplantier (Joe – solist si Mario – baterist) a avut la inceput numele de Godzilla, dar intre timp si-au  updatat numele, la fel ca filmul. Joe Duplantier a fost invitat de Max si Igor Cavalera, in 2008, sa se alature noii lor trupe Cavalera Conspiracy, ca basist. Albumul “Inflikted” a fost lansat in martie 2008, dupa care a urmat un turneu la mijlocul anului 2008.

Gojira – album “Magma” 2016 – tracklisting:

1 Shooting Star
2. Silvera
3. The Cell
4. Stranded
5. Yellow Stone
6. Magma
7. Pray
8. Only Pain
9. Low Lands
10. Liberation

Advertisements

One thought on “Gojira promite cel mai bun album de pana acum. “Magma” apare in Iunie 2016

  1. Pingback: Noul album Meshuggah apare in toamna 2016 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s