Hotei are single cu Richard Z. Kruspe: “Move It”. Genre: Rock. Mood: Aggressive


S-o luam in ordine: Richard Z. Kruspe e Richard Z. Kruspe de la Emigrate si Rammstein si e, de fapt, invitat pe albumul lui Hotei. Intrebat cand s-au cunoscut, a raspuns: “aseara”.
Hotei este un star rock japonez, care in acest moment locuieste in Marea Britanie si face muzica tot acolo. E mai cunoscut pentru tema principala din filmul lui Quentin Tarantino “Kill Bill”. 

644461_997062100304274_81758473447391933_nAlbumul lui Hotei, numit “Strangers” si aparut anul trecut, are o serie impresionanta de invitati: nasul punkului, Iggy Pop, Richard Z. Kruspe (Emigrate / Rammstein – foto: contul oficial de Facebook Emigrate), Matt Tuck, solistul Bullet For My Valentine, cu care a facut “Kill To You Love”, Noko de la Apollo 440 si Shea Seger, compozitoarea si solista americana.

Cei doi au dat de curand un interviu pentru Metal Hammer (unde au lansat single-ul, acum doua zile) in care au spus povestea colaborarii lor si au vorbit despre muzica in termenii: “El este chitaristul numarul unu in Germania, eu sunt numarul unu in Japonia.” “Vom ajunge pe locul doi in Franta!”

Richard Z. Kruspe a fost intrebat si daca va mai canta cu Rammstein, insa raspunsul nu e cel la care ne asteptam. Deci, nu, deocamdata.

Cariera lui Hotei a inceput in urma cu peste 30 de ani, la inceputul anilor ’80, ca chitarist in trupa rock japoneza BOØWY (pentru colegii din radio – se pronunta “Boy”), care s-a bucurat de un succes fenomenal, devenind una dintre cele mai populare trupe japoneze de rock din toate timpurile.

A fost muzician de studio si de concerte pentru cateva nume sonore: David Bowie, Andy Mackay (Roxy Music), INXS, Blondie, Joni Mitchell, Darren Price (Underworld), iar mai recent, s-a alaturat grupului Rolling Stones in turneul lor pentru a 50-a aniversare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s