Skunk Anansie si Suicidal Tendencies concerteaza la Timisoara, la Revolution Festival 2016


A doua editie a rEVOLUTION Festival va avea loc pe 3 si 4 Iunie 2016, la Timisoara, la Muzeul Satului Banatean. Revolution Festival (foto: pagina oficiala de Facebook), exportat la Timisoara de sarbii de la EXIT Novi Sad, a avut anul trecut prima editie, printre headlineri aflandu-se Sabaton.

revolution festival

Revolution Festival 2016 Timisoara

Line-up Revolution Festival 2016 Timisoara:

Pe langa Skunk Anansie, la Timisoara vor mai concerta grecii de la Planet of Zeus si Suicidal Tendencies, plus multe alte nume, pe cele 5 scene ale festivalului.

Londonezii de la Skunk Anansie au in spate mai mult de 20 de ani de muzica, dar cu intreruperi, pentru ca s-au destramat la un moment dat, in 2001, insa s-au reunit in 2009. Cel mai nou album al lor a fost lansat la inceputul anului si se numeste “Anarchytecture”. Am scris despre el aici, daca vreti mai multe amanunte.

Suicidal Tendencies vor concerta in cadrul rEVOLUTION Festival de la Timisoara, in turneul european fiind ajutati de tobosarul Dave Lombardo, fondator Slayer. Americanii vor avea concerte si in Germania, Polonia, Cehia, Olanda, iar concertul din Romania este o premiera pentru ei.

Suicidal Tendencies a fost infiintata in 1981, in California, de solistul Mike Muir, de altfel, singurul membru ramas din prima formula a trupei.

Trupei Suicidal Tendencies trebuie sa-i multumim pentru ca a dat unul dintre cei mai tari basisti ai rockului, la momentul actual: Robert Trujillo, actualul bas al Metallica.

Bilete la Revolution Festival 2016 Timisoara:

– Intrarea este libera pentru cei care achizitioneaza bilete pentru EXIT Novi Sad
– incepand cu 10 Martie 2016 – abonamente Early Bird: 49,99 lei

Biletele la Revolution Festival 2016 Timisoara pot fi cumparate online aici sau dincoace.

Alaturi de Music Guru, scena principala, Muzeul Satului Banatean gazduieste inca 4 scene.

XTREME MUSIC aduce la Timisoara artisti noi, nationali si internationali: Haos (Romania), Dishumanity (Serbia), Infest (Serbia), BOMBARDER (Serbia), AVENGER (Republica Ceha), Gothic (Romania), MR. Heart (UK), UmbreZidite (Romania), GUARDIANS OF TIME (Norvegia), Negura Bunget (Romania), Few Reasons Why (Serbia) si Alitor (Serbia).

O alta scena este Zion Love. Pornind cu ritmuri de hip hop, reggae, r’n’b, dancehall si continuand cu drum’n’bass, Zion Love ii aduce pe DJ Shone Alcapone& Tommy T (Couple Up Movement) (Jamaica-Serbia), Exotic Times (Croatia), ChayNelle (UK), Keyz (UK), Herbal Queen (Serbia), Mak Floss (UK), Gigatron Selecta (Serbia) si Wacko (MadRed) & DJ Janchezz (Serbia).

Scena de electro este Electric Apex, unde va veni JOHN DIGWEED (UK).

Scena CUBALKAN, cu ritmuri latino.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s