Metallica reediteaza “Kill ‘Em All” si “Ride The Lightning”


Cei de la Metallica au anuntat ca vor reedita primele doua albume, “Kill ‘Em All”, din 1983 si “Ride The Lightning”, din 1984. Lansarea acestora va fi pe 15 Aprilie.

12745743_10153314256185264_7579012928344619220_n

Metallica Ride The Lightning si Kill ‘Em All

Albumele (foto: contul oficial de Facebook) au fost remasterizate si vor aparea pe CD, vinil si in varianta deluxe-box care va contine schitele pieselor si mult material filmat din perioada inregistrarii albumelor.

Deluxe-box-ul pentru “Kill ‘Em All” contine 4 viniluri, 5 CD-uri si un DVD, alaturi de multe fotografii rare, iar cel pentru “Ride The Lightning” va avea de asemenea 4 viniluri, 6 CD-uri, un DVD, alaturi de o carticica de versuri scrisa chiar de mana lui James Hetfield si 3 postere.

Initial aparut pe 25 Iulie 1983, “Kill ‘Em All” a fost inregistrat in doua saptamani, cu un buget foarte mic. Initial a aparut doar in 1.500 de exemplare, insa albumul a fost reeditat de Elektra Records, dupa ce trupa a semnat cu labelul, in 1984. Albumul este certificat cu triplu-platina pentru vânzări de peste trei milioane de exemplare.

“Ride the Lightning”, albumul care a macat evolutia genului, este al doilea disc Metallica, inregistrat la Copenhaga pe parcursul a trei saptamani. Titlul albumului a fost inspirat dintr-un pasaj din romanul lui Stephen King, “Apocalipsa”.

Acesta este ultimul disc in care, la partea de compozitie, apare Dave Mustaine (pe “Ride the Lightning” si pe “The Call of Ktulu”).

Advertisements

3 thoughts on “Metallica reediteaza “Kill ‘Em All” si “Ride The Lightning”

  1. Pingback: Metallica are albumul gata | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s