Iggy Pop si Josh Homme lanseaza “Post Pop Depression”, continuarea “Lust For Life”


Iggy Pop & Josh Homme (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal, Them Crooked Vultures) colaboareaza pe un nou album numit Post Pop Depression (foarte frumos jocul de cuvinte). 18 Martie e data lansarii.

Iggy Pop Post Pop Depression
Cei doi spun ca discul va fi o continuare a celebrului Lust For Life, albumul lui Iggy Pop (ambele foto: pagina oficiala de Facebook Iggy Pop) produs de David Bowie si aparut in 1977.

Data lansarii albumului Iggy Pop/ Josh Homme este 18 Martie 2016, iar trupa cu care vor canta este formata din chitaristul si claparul Queens of the Stone Age, Dean Fertita si tobosarul Arctic Monkeys, Matt Helders.

Iggy Pop Post Pop DepressionPrimul single a fost azi lansat, se numeste Gardenia si vi l-am lasat mai jos.

Despre titlul albumului, Iggy Pop povesteste ca i-a venit in momentul in care a facut o paralela intre el si un veteran de razboi care este lasat la vatra dupa ce nu mai este util societatii.

Coperta, cel mai probabil, va fi aceasta, dupa cum apare pe contul lui Pop.

Colaborarea a inceput odata ce Homme i-a scris lui Iggy Pop, sugerandu-i ca ar trebui sa compuna impreuna. Pop i-a scris inapoi un mail cu citate, poezii, potentiale versuri si alte scrieri, precum si detalii cu privire la cele doua albume ale lui Iggy Pop cu David Bowie (The Idiot si Lust for Life).

Acestea au pus bazele colaborarii pentru Post Pop Depression, album pe care si l-au finantat singuri si l-au inregistrat la studiourile pe care Homme le detine. Regula a fost ca niciunul sa nu vina cu cantecele finalizate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s