The Dead Weather a lui Jack White a lansat albumul “Dodge and Burn”


A treia trupa a lui Jack White, The Dead Weather a scos un album care trebuie sa fie pe lista de prioritati, judecand dupa single-urile care-l promoveaza, respectiv: “Open Up (That’s Enough)”, “Buzzkill(er)” si “I Feel Love (Every Million Miles)”.

The Dead Weather Dodge and Burn 2015

The Dead Weather Dodge and Burn 2015

“Dodge and Burn” a fost lansat pe 25 Septembrie 2015 si este discul cu numarul 3 al trupei americane. A debutat in topul Billboard al albumelor pe locul 10, fiind cel mai bun produs al casei de productie a lui Jack White, Third Man Records. Albumul a prins prima pozitie in topul vinilurilor, in schimb.

Piesele au fost inregistrate din ianuarie 2014 pana in iulie 2015, atunci cand membrii trupei au avut timpul sau inspirația necesare pentru inregistrari. Gasiti pe el influentele David Bowie, Stones sau John Bonham si garage-rock-ul readus la viata de Jack White.

Nu vor pleca in turneu pentru promovarea albumului.

The Dead Weather nu sunt chiar asa oricine, ci au chiar statut de super-grup, pentru ca Alison Mosshart vine de la The Kills, Jack White, pe langa colectia de Grammy-uri si o cariera solo de mare success a mai avut si trupele The White Stripes si The Raconteurs, Dean Fertita canta cu Queens of the Stone Age si cu Eagles of Death Metal, iar Jack Lawrence a trecut pe la The Raconteurs.

Nu am amintit chiar toate trupele, si eu va multumesc!

Intr-un interviu pentru Spin, The Dead Weather au declarat ca au inclus pe album si muzica pentru “copii dementi”. Ei bine, copii, puteti asculta acum tot albumul, daca sunteti suficient de norocosi sa aveti abonament Tidal.

Ceilalti, il asteptam pe celelalte canale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s