Editors lanseaza astazi al cincilea album, “In Dream”


“In Dream” vine la doi ani de la precedentul (foarte tare) album “The Weight of Your Love”, intre ele grupul, deja legendar al indie-ului britanic, avand un turneu mondial.

Editors In Dream 2015

Editors a inregistrat albumul in Scotia, toti cei cinci membri Editors fiind producatori, pentru ca “In Dream” este centrat in jurul ideii de colaborare. Este si primul disc Editors pe care vom auzi un duet: pe piesa “The Law” va aparea Rachel Goswell de la Slowdive.

Solistul Editors, Tom Smith spune ca “In Dream” vine din convingerea că muzica poate fi “atat pop, cat si experimentala.”

“No Harm”, “Marching Orders” si “Life Is A Fear” au fost cele trei single-uri lansate pana acum si care ne-au oferit ceva indicii despre cum va suna noul album.

Editors

este o trupa englezeasca de indie-rock, formata in 2002 si care a reusit un success rapid. A scos albume multe pentru cati ani de activitate au, au concertat la greu si s-au impus printr-un sound specific care-a facut si adepti mai apoi.

Albumul de debut Editors, aparut in 2005 “The Back Room” a fost foarte laudat de critici si i-a calificat pentru o nominalizare la Mercury Music Prize (discul este cel cu “Munich”). Urmatoarea aparitie discografica, “An End Has A Start” a fost lansat la scurt timp si i-a dus direct pe locul 1 in Marea Britanie, iar acelasi scenariu s-a repetat si cu al treilea disc: “In This Light and on This Evening”. Intre timp au fost la Glastonbury Festival.

Au concertat foarte mult in Statele Unite si au avut si success, ceea ce nu-i de ici-de-colo pentru o trupa indie britanica. Poate sound-ul usor dark i-a diferentiat pe piata indie, influentata prea puternic de pop.

Editors – In Dream – 2015

 1. No Harm
 2. Ocean of Night
 3. Forgiveness
 4. Salvation
 5. Life Is A Fear
 6. The Law
 7. Our Love
 8. All The Kings
 9. At All Cost
 10. Marching Orders

Stream: Deezer

Advertisements

One thought on “Editors lanseaza astazi al cincilea album, “In Dream”

 1. Pingback: Interpol, Editors si The Kills concerteaza la Summer Well 2017 | Minds Under Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s